9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRecoba a cistigat un post de titular la Inter

Recoba a cistigat un post de titular la Inter

Intinderea suferita de atacantul brazilian al lui Inter, Adriano, este mai grava decit se asteptau medicii, jucatorul urmind sa devina indisponibil aproape o luna. In aceste conditii, Mancini nu va avea alta solutie decit sa-l titularizeze pe uruguayanul Alvaro Recoba, preferatul patronului Moratti. Recoba a fost mereu rezerva in campionat, chiar daca atunci cind a intrat, cum s-a intimplat in partida cu Sampdoria, a schimbat soarta meciului.


Presa italiana prezinta accidentarea lui Adriano ca un noroc pentru Inter: „Paradoxal, ghinionul brazilianului ar putea fi cu noroc pentru nerazzurri. Adriano trecea printr-o lipsa de forma, nu mai marcase de pe 12 decembrie, iar accidentarea sa ar putea da ocazia lui Recoba sa-si arate clasa si sa nu mai fie doar un abonat al bancii de rezerve. In schimb, brazilianul ar avea timp sa se odihneasca si sa revina in forta, cum a facut-o la inceputul sezonului, cind a marcat 14 goluri in primele 15 etape.“ Adriano va sari peste patru runde, urmind sa reintre in meciul cu AS Roma.


Intre timp, Inter a reinceput negocierile cu Lazio pentru brazilianul Cesar, pe care Mancini il doreste neaparat in lot, insa cele doua grupari inca nu se inteleg. Nerazzurri le ofera romanilor trei jucatori la schimb, Karagounis, Coco si Potenza, plus renuntarea la coproprietatea lui Goran Pandev, dar biancocelestii sint fermi: vor cinci milioane de euro si drepturile depline asupra atacantului macedonean aflat in vizorul Barcelonei.


Inter a primit in schimb o oferta pentru nigerianul Obafemi Martins din partea spaniolilor de la Betis Sevilla, care il vor pe atacant din vara, pentru a-l putea ceda pe Joaquin, dorit de Chelsea si Real Madrid.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS