17.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Cernica ii da spaga presedintelui Cretan“

„Cernica ii da spaga presedintelui Cretan“

Spaga, incompetenta si necunoasterea regulamentelor sint acuzatiile antrenorului Gabi Zahiu la adresa organizatorului de competitii Mihai Cernica si a presedintelui clubului Minerul Motru, Vasile Cretan. „Habar nu au de regulamente, guverneaza dupa bunul lor plac. M-am saturat de magariile lor. Astept demiterea mea ca o izbavire“, a spus Zahiu.


Tehnicianul l-a anuntat pe Cretan ca nu mai poate colabora cu Cernica, aduncindu-i si argumente in acest sens, insa presedintele a fost ferm pe pozitie: „Niciodata nu poti sa decizi tu pentru Cernica. Nu schimbi tu pe nimeni la echipa.“ Explicatia raspunsului presedintelui este, in opinia lui Zahiu, foarte simpla: „Cernica ii da spaga lui Cretan, 80 de milioane de lei, bani care trebuiau folositi pentru un cantonament.“ Surpins de acuzatie, presedintele Cretan a evitat sa comenteze acest aspect.


Nemultumirile tehnicianului la adresa oragnizatorului de competitii sint mai vechi: „Cernica este punctul nevralgic la echipa. Profesional, a gresit de trei ori in fata mea. Este un om care nu are habar de regulamente si nici respect pentru mina care i-a dat de mincare.“ Zahiu a argumentat punctual greselile subalternului sau. Primul repros tine de transferul celor trei fotbalisti de la FC Tirgoviste, B. Popescu, Caibar si Patrascu, pe care s-a achitat o suma de bani, dupa care a doua zi acestia au devenit liberi de contract. A doua acuzatie se refera la prezenta arbitrului Viorel Sandu la meciul cu Unirea Urziceni, cu toate ca Mihai Cernica fusese avertizat de o persoana de la FRF ca acesta va veni sa se razbune la Motru. Dupa prestatia centralului din Bucuresti la jocul respectiv, bilantul „minerilor“ este de patru etape suspendare pentru B. Popescu, una pentru Amzucu, doua etape terenul suspendat si antrenorul Gabi Zahiu suspendat patru etape si amendat cu 300 de euro. Ce a pus capat la toate „incompetentele“ organizatorului de competitii a fost faptul ca Zahiu nu a fost anuntat de catre Cernica sa se prezinte la judecata, la Bucuresti, pentru ca acesta nu a citit raportul de joc, semnindu-l ca „primarul“.


Mihai Cernica nu a comentat prea mult acuzatiile lui Zahiu, limitindu-se sa spuna ca acesta nu are caracter: „Gabi Zahiu nu cunoaste regulamentul, nu eu. El a fost la o emisiune TV si tot noi am iesit sifonati. Prefer sa ma abtin, dar va spun ca e un caracter zero. Vrea sa iasa basma curata, si va spun ca nici eu nu pot lucra cu el.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS