17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVali Nastase l-a convins pe Mazzone

Vali Nastase l-a convins pe Mazzone

Cotidianul italian Il Resto del Carlino, care apare la Bologna, a publicat un articol laudativ la adresa fundasului Valentin Nastase cu titlul „Românul a uimit pe toata lumea“. Sursa citata noteaza ca Nastase a facut mari progrese in ultimele doua luni si a reusit sa-l convinga pe antrenorul Carlo Mazzone sa-l pastreze in lot. „Cu Nastase, Bologna este ca o margareta inflorita“, se arata in Il Resto del Carlino.


Dupa meciul de duminica de la Genova (0-0, cu Sampdoria), cotidianul citat a scris ca Nastase a fost ultimul bastion in calea atacantilor adversi. „Desi a fost folosit fundas dreapta, românul s-a descurcat de minune, creind un baraj de care nici Pisano si nici Tonetto nu au reusit sa treaca“, scrie Il Resto del Carlino. „Nastase apartine unei generatii de jucatori români cu valiza facuta tot timpul, care a plecat din tara pentru a prinde un loc intr-o echipa dintr-un campionat care conteaza“, se mai arata in cotidianul citat.


Ex-dinamovistul de 30 de ani a precizat ca se simte bine in Italia si nu doreste sa revina in tara. „In prima liga italiana este altceva fata de campionatul României. Cu tot respectul, dar aici ma intilnesc cu cei mai buni atacanti din lume si nu pot decit sa fiu fericit“, a afirmat Vali Nastase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS