13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNonda va semna cu „Batrina Doamna“

Nonda va semna cu „Batrina Doamna“

Atacantul lui AS Monaco Shabani Nonda va semna luni un contract cu Juventus Torino, care se va intinde pe o perioada de trei ani, salariul jucatorului originar din Burundi urmind sa fie de 1,5 milioane de euro, pe sezon. Fotbalistul de 27 de ani a jucat pentru monegasci numai in cinci meciuri din actuala editie a campionatului francez si evolueaza la clubul din Principat din 2000, cind a fost transferat de la Rennes.


Aceasta nu este singura mutare a bianconerilor pe piata transferurilor. Ieri, Juventus l-a cedat echipei Bologna pe fundasul Nicola Legrottaglie, care nu mai intra in planurile antrenorului Fabbio Capello, jucatorul adus de la Chievo in 2003 urmind sa devina coleg in compartimentul defensiv al echipei pregatite de Carlo Mazzone cu românul Valentin Nastase.


Juve incearca si un schimb de jucatori cu Atletico Madrid. Italienii il doresc de la gruparea spaniola pe fundasul central Pablo Ibanez, madrilenii urmind sa-l primeasca pe ghanezul Stephen Appiah. Conducerile celor doua cluburi au demarat tratativele, dar, deocamdata, nu au ajuns la o intelegere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS