29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am fost pacaliti!“

„Am fost pacaliti!“

Oficiali ai gruparii FC Caracal, respectiv George Ilinca si Jean Nitulescu, au intreprins unele demersuri pentru a-l aduce pe mijlocasul Romeo Paduret la Caracal. Simbata seara o veste a „transpirat“: Paduret va veni la FC Caracal, desi oltenii au tratat doar cu impresarul jucatorului. Paduret a negat incontinuu: „N-am semnat cu nimeni“. In presa a aparut informatia ca Paduret ar fi cu FC Brasov, in timp ce oficialii caracaleni pretindeau ca Romeo se va prezenta la echipa lor.


Impresarul jucatorului, Dumitru Tudor („Ciorba“), ii asigura pe olteni ca asa se va intimpla deoarece finantatorii echipei din Caracal au achitat si ceva dolari pentru ca Paduret sa vina sub comanda lui Ungureanu, dar fotbalistul a ajuns la Vaslui!


Jean Nitulescu, noul presedinte al FC Caracal, a spus ieri: „Am fost pacaliti, acesta-i adevarul! Noi am facut si plati firmei de impresariat pentru aducerea lui Paduret la FC Caracal si am fost asigurati ca totul va fi ok. Am crezut in cuvintul tuturor deoarece, repet, noi am raspuns la toate pretentiile firmei lui «Ciorba». Paduret trebuia sa fie inca de marti la FC Caracal sau cel tirziu astazi (ieri – n.r.) pina la ora 12.00, pentru ca asa ne-a asigurat firma de impresariat care-l reprezinta. Am vorbit marti de sase ori cu Paduret si mi-a confirmat ca vine la FC Caracal cel tirziu astazi (ieri – n.r.). De ieri dupa-amiaza, Paduret nu mai raspunde insa la telefon! Eu am mirosit inca de marti ca nu e ceva in regula… Aud ca ar fi deja la antrenamentele lui FC Vaslui! Dar Paduret nu poate juca la nici o echipa decit cu acordul Universitatii, acolo unde a fost ultima oara. El are statut de jucator amator, asa a fost platit de Universitatea. FC Vaslui trebuie sa obtina dezlegarea de la Universitatea, pe care vrem s-o luam si noi. Nu cred ca patronul oltenilor, Dinel Staicu, ar putea refuza FC Caracal, adica un club oltean! Nu comentez alte dedesubturi deoarece nu vrem sa facem valuri in presa. N-ar fi exclus ca FC Vaslui sa fie o poarta a lui Paduret spre FC Brasov! In concluzie, il vrem pe Paduret la FC Caracal, iar Universitatea ar putea sa ne ajute“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS