Acasă Sport Njock este asteptat sa debuteze in Belgia

Njock este asteptat sa debuteze in Belgia

-

Tehnicianul Jos Daerden a precizat pentru site-ul oficial al echipei pe care o antreneaza, Mons, ca il asteapta pe Jeremie Njock (foto) sa debuteze cit mai curind. Njock a primit tricoul cu numarul 29 la penultima clasata in campionatul belgian si este considerat „un jucator excelent“ de Dominique Leone, presedintele lui Mons, intr-un interviu acordat cotidianului „Le derniere heure“.


„Avem probleme cu transferul lui Njock, care este un jucator excelent, dar românii cer bani pentru a-l lasa sa plece“, a spus Dominique Leone, fiind convins ca saptamina aceasta se va rezolva achizitionarea camerunezului.


„Njock este singurul jucator pentru care vom plati o suma de transfer si a semnat pentru noi pina in 2007“, mentioneaza Leone, care adauga ca restul jucatorilor transferati la Mons in iarna aceasta au fost imprumutati pentru sase luni sau un an, dar nici unul nu a costat clubul belgian vreun euro.


Presedintele Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a comunicat ca il va lasa sa plece pe Njock in schimbul a 200.000 de dolari, dar pina in prezent nu a avut loc vreo negociere intre cele doua cluburi.

ȘTIRI VIDEO GdS

Şoferul care a ucis cinci persoane, fără drept de circulaţie

Judecătorii au repins prelungirea dreptului la circulaţie în cazul unui şofer de tir, implicat în accidentul mortal din aprilie 2017, în urma căruia a pierit o familie întreagă. În acelaşi accident şi-a pierdut viaţa şi craioveanul Mihai Bobocică, antrenor emerit de tenis de masă.