24 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportZola a „ucis“ Juventusul

Zola a „ucis“ Juventusul

Juve a vazut din nou rosu in fata ochilor. Trupa lui Capello a calcat inca o data strimb, dind posibilitatea rivalilor de la AC Milan sa se apropie inca o data la doua puncte. Episodul Parma, cind bianconerii au fost egalati in finalul meciului, s-a repetat duminica seara si in Sardinia, unde Juventus a scos doar un 1-1 cu Cagliari. „Calaul“ torinezilor a fost „veteranul“ gazdelor Gianfranco Zola, care a adus un punct nesperat sarzilor, in minutul 89. Fostul jucator al lui Chelsea, ajuns la 36 de ani, a speculat o indecizie a lui Zebina si, in ciuda staturii sale, l-a invins pe Buffon cu o precisa lovitura de cap.


Fabio Capello a inceput meciul cu Trezeguet in atac, alaturi de Ibrahimovici, lasindu-l pe Del Piero pe banca de rezerve, dar golul a venit abia in partea secunda. Brazilianul Emerson a marcat cu capul in minutul 54, dupa o centrare a lui Nedved, dar gazdele au reclamat un ofsaid la Trezeguet. Torinezii au fortat desprinderea, insa Cagliari a gasit modalitatea de a reveni in joc. Zola a dat impresia ca se afla la prima tinerete, iar situatia din teren s-a schimbat. Chiar daca in lupta a fost aruncat si Del Piero, mai periculoase s-au dovedit gazdele, care, pina la urma, au egalat, stirnind bucuria in tribune, dar si in tabara Milanului.


Sarzii au acuzat arbitrajul lui Racalbuto


Egalul dintre Cagliari si Juventus a stirnit multe polemici din partea gazdelor. Presedintele gruparii sarde, Massimo Cellino, l-a atacat dur pe arbitrul intilnirii Racalbuto: „A fost o lipsa de respect din partea arbitrului fata de noi. Mi-au spus jucatorii ca, in timpul meciului, au fost agasati verbal de Racalbuto. S-a vazut o clara diferenta de tratament, un lucru jenant. Ca sa nu mai spun ca golul marcat de Juventus a fost din ofsaid“.


Eroul lui Cagliari, Zola, a fost insa mai echilibrat in declaratii: „In aceasta seara (duminica seara – n.r.) nu sint dispus sa intru in polemici. Cu siguranta ca dimineata, cind ne vor reuni, vom vorbi si despre asta. Din partea arbitrilor mai multa lejeritate nu ar strica. In prima repriza, nu am respectat distanta la o lovitura si m-a repezit. In unele momente era extrem de nervos, poate si pentru ca simtea tensiunea din teren. Arbitrii ar trebui insa sa fie detasati de miza jocului, chiar daca inteleg ca le este dificil“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS