10.3 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportButton a laudat „BAR Honda 007“

Button a laudat „BAR Honda 007“

Echipa BAR-Honda si-a prezentat duminica, la Barcelona, noul monopost BAR-Honda 007 pentru sezonul 2005 al Campionatului Mondial de Formula 1, la eveniment fiind prezenti si cei doi piloti, Jenson Button si Takuma Sato.


„Sint incintat de acest nou monopost BAR-Honda 007. Este o evolutie logica, o perfectionare a conceptului de masina folosit in ultimii ani“, a afirmat directorul tehnic de la BAR-Honda, Geoffrey Willis. „Sezonul 2005 va fi foarte important pentru BAR, in contextul in care vrea sa demonstreze ca 2004 nu a fost o intimplare si ne putem bate cu McLaren si Ferrari“, a completat pilotul Jenson Button.


BAR-Honda a ocupat locul 2 in clasamentul Campionatului Mondial al constructorilor din 2004.


„Testele de iarna au fost foarte incurajatoare si am facut mai multi kilometri in aceasta perioada decit am facut vreodata. Masina a dat dovada de fiabilitate, la fel ca si motorul, ceea ce este foarte important, pentru ca, in conformitate cu noul regulament, un motor va trebui sa poata fi folosit cel putin doua curse“, a adaugat Button, care isi propune sa cistige titlul mondial anul acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS