15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Pele spune numai prostii“

„Pele spune numai prostii“

Atacantul brazilian Romario de Souza Faria l-a sfatuit pe Pele, considerat de specialisti cel mai bun fotbalist din istorie, sa taca, dupa ce jucatorul de legenda ii sugerase ca ar fi timpul sa se retraga. Romario, care va implini 39 de ani la sfirsitul lunii, a spus ca in proportie de 90 la suta isi va continua cariera la Vasco da Gama. „Cind Pele tace, parca e un poet“, a precizat Romario, campion mondial cu Brazilia, in 1994, ziaristilor prezenti pe Copacabana, dupa un antrenament pentru un meci de fotbal pe plaja care va avea loc astazi. „Pele vorbeste numai prostii. Pe teren a fost cel mai bun fotbalist din istorie, a fost un rege. Dar, acum, in loc sa-si vada de viata sa, isi baga nasul unde nu-l priveste“, a adaugat Romario.


Romario l-a luat peste picior pe Pele, legindu-se si de faptul ca legendarului fotbalist nu-i reusesc prezicerile: „Cind Pele spune un lucru, fie nu se intimpla deloc, fie se petrece exact pe dos.“


De-a lungul carierei sale, Romario a lansat atacuri verbale la adresa unor personalitati ale fotbalului brazilian precum Zico sau fostul selectioner Mario Zagallo. In luna octombrie s-a descris pe sine drept cel mai important jucator cariocas de la Mondialul din 1970 incoace, intr-un raspuns nervos la adresa lui Ronaldo.


Romario nu are echipa din luna octombrie, cind a fost concediat de Fluminense, dupa un sezon in care nu si-a regasit forma fizica optima, s-a certat cu antrenorii si a fost implicat in numeroase controverse legate de unele privilegii care ii sint acordate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS