Acasă Sport Craiovenii au meciuri usoare

Craiovenii au meciuri usoare

-

In cursa pentru obtinerea ultimului loc care asigura prezenta in play-off, acolo unde vor avea acces primele sase echipe la finalul sezonului regulat, formatiile craiovene de futsal Senic si Energoconstructia sustin astazi, pe teren propriu, doua meciuri aparent usoare in etapa a 17-a.


Senic intilneste echipa Silvanus Resita, iar Energo joaca impotriva formatiei CSFS „Poli“ Timisoara, adversari care sint angrenati in lupta pentru evitarea retrogradarii.


Prima partida va incepe de la ora 14.00, iar cea de-a doua la 16.30, ambele urmind sa se joace in Sala Sporturilor din Valea Vlaicii. Etapa trecuta a fost una prodigioasa pentru cele doua echipe din Banie, Energoconstructia impunindu-se cu 4-3 pe terenul ocupantei locului secund, ACS Odorheiu Secuiesc, iar Senic a terminat la egalitate, 2-2, meciul din Capitala, cu Eurolines.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...