22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni a inceput anul cu victorie

Bölöni a inceput anul cu victorie

Formatia antrenata de romanul Ladislau Bölöni, Rennes, a trecut cu 1-0 de Auxerre in prima etapa a returului campionatului francez. Golul din minutul 61 al atacantului elvetian Alexander Frei a urcat-o pe Rennes pe locul 12 in clasamentul din Premiere Division. Claudiu Keseru a fost introdus la pauza, in locul lui Fae, in formatia lui Nantes, egala Bastiei pe „Furiani“, in timp ce Florin Bratu nu a fost trecut nici pe foaia de joc. Nantes, care si-a schimbat antrenorul in pauza competitionala, se afla pe locul 16 in clasament.

Liderul si campioana ultimelor trei editii de campionat, Olimpique Lyon, si-a marit la sase puncte distanta fata de Lille. Echipa antrenata de Paul Le Guen s-a intors victorioasa din dificila deplasare la Sochaux, in timp ce Lille a inregistrat a doua infringere in fata lui Marseille din totalul de patru acumulate in acest sezon. Lyon (42 p) este urmata in clasament de Lille (36 p), in timp ce pe ultima pozitie a podiumului se situeaza Monaco (33 p), Marseille si Auxerre (ambele cu 32 de punte), mai avind si ele sperante la titlu.

Celelalte rezultate ale etapei a 20-a: Lille – Marseille 1-2 (Brunel ’53-p / Marlet ‘3, Nasri ’22), Caen – PSG 0-0, Bastia – Nantes 0-0, Istres – Monaco 0-1 (S. Camara ’16), Metz – Ajaccio 1-0 (Proment ’85), Nice – Bordeaux 3-3 (Traore ’33, M. Vahirua ’44, ’90-p / Cid ’45, Francia ’55, Chamakh ’63), Saint Etienne – Lens 0-0, Sochaux – Lyon 0-2 (Bergougnoux ‘5, Diatta ’41), Toulouse – Strasbourg 2-0 (Psaume ’21, Eduardo ’90). Astazi si miine se vor juca partidele contind pentru etapa a 21-a dupa urmatorul program: Auxerre – Sochaux, Ajaccio – Bastia, Bordeaux – Lille, Lens – Istres, Lyon – Metz, Monaco – Caen, Nantes – Rennes, PSG – Toulouse, Strasbourg – St. Etienne, Marseille – Nice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS