19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Am venit la o echipa mare“

„Am venit la o echipa mare“

Universitatea Craiova si-a prezentat doua dintre achizitiile acestei perioade, Valeriu Bordeanu si Claudiu Dragan, care vor juca in premiera in Banie. Ceilalti nou-veniti, Ionel Gane si Corneliu Papura, nu au fost prezenti ieri la conferinta de la sediul clubului, ei nefiind la prima aparitie in tricoul alb-albastru.

Valeriu Bordeanu a preluat tricoul cu numarul 21, care i-a apartinut lui Mircea Ilie, si a afirmat ca a ales Universitatea deoarece considera ca aceasta echipa se inscrie in grupul „greilor“ campionatului, chiar daca pozitia actuala nu o onoreaza. „M-am obisnuit cu echipele mari si de aceea am ales Universitatea. Cred ca putem indeplini obiectivele dorite, cistigarea Cupei Romaniei si clasarea in primele sase locuri“, a spus Bordeanu, care a evoluat in cariera sa, printre alte echipe, la Steaua si la Rapid.

Claudiu Dragan va purta tricoul cu numarul noua, care la inceputul campionatului i-a fost repartizat lui Rubenilson. Dragan s-a limitat sa afirme ca si-ar dori sa joace finala Cupei Romaniei, dar va incerca sa se impuna drept golgheterul echipei. „Imi doresc sa cistigam fiecare meci si, daca se poate, sa inscriu mereu, dar nu stiu daca voi reusi sa ma ridic intotdeauna la pretentiile suporterilor. Am fost impresionat de primirea care mi-a fost facuta si de conditiile de pregatire de la Universitatea si consider ca acest transfer a fost un pas inainte pentru mine“, a comentat atacantul de la care se asteapta multe goluri in returul acestui sezon.

Cozma si Scarlat au plecat

Antrenorul Universitatii a renuntat ieri la mijlocasii Marius Cozma, de la Armatura Zalau, si Eduard Scarlat, fotbalist care a jucat ultima data la Zimbru Chisinau. Ei s-au antrenat saptamina aceasta cu echipa craioveana, dar s-a considerat ca nu corespund cerintelor tehnicienilor olteni.

Badea a adaugat ca va ataca viitorul sezon cu jucatorii care vor pleca in cantonament la Predeal, plus eventualele achizitii din urmatoarea perioada, el dorindu-si inca un atacant, in cazul despartirii de Njock, si un mijlocas, daca Plesan va fi vindut la Galatasaray.

Pe o „lista neagra“ neoficiala se afla Laurentiu Preda si Milan Jovanovic, Universitatea renuntind deja in iarna aceasta la Sorin Frunza, Mircea Ilie, Ovidiu Hoban si Claudiu Tudor, ultimul fiind imprumutat la Petrolul Ploiesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS