10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChelsea vrea sa-l blocheze pe „Briliant“

Chelsea vrea sa-l blocheze pe „Briliant“

Dupa aflarea vestii ca Mutu a semnat cu Juventus, Chelsea Londra, grupare care i-a reziliat contractul romanului dupa ce acesta a fost depistat pozitiv, intentioneaza sa blocheze transferul jucatorului pe „Delle Alpi“. „Juventus a anuntat transferul jucatorului ca liber de contract, dar Chelsea va cere o compensatie financiara pentru a acoperi pierderea de 13,7 milioane de lire sterline. Chelsea inca detine certificatul international de transfer si nu il va elibera decit dupa ce apelul formulat de Mutu dupa ce i-a fost reziliat contractul va fi judecat de Federatia Engleza (FA), acest lucru urmind sa se intimple in urmatoarele zece zile“, a scris cotidianul Evening Standard.

Sursa citata noteaza ca londonezii s-au dispensat de serviciile lui Adrian Mutu pina sa afle decizia FA, dupa care au criticat blindetea sanctiunii si au angajat avocati pentru a cere daune. „Daca Chelsea va esua in tentativa de a obtine o suma de transfer de la Juventus, s-ar putea adresa justitiei. Clubul englez este hotarit sa recupereze ceva din suma de 15,8 milioane de lire sterline platita Parmei pentru transferul romanului“, a mai precizat cotidianul britanic.

Evening Standard citeaza un reprezentant al gruparii Chelsea, care a declarat ca pozitia clubului a ramas neschimbata. „Cu siguranta meritam o compensatie de la noul club al lui Mutu. Nu poti sa spui la revedere unei sume de 13 milioane de lire sterline“, a afirmat oficialul englez, sub protectia anonimatului. Reprezentantii clubului londonez nu au facut insa pina acum nici o declaratie oficiala referitoare la achizitionarea lui Adrian Mutu de catre Juventus Torino.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS