14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sper sa ma accepte suporterii“

„Sper sa ma accepte suporterii“

Ultima achizitie a Universitatii, Claudiu Dragan, are 25 de ani si a jucat in cariera sa la UTA Arad, Rapid Bucuresti, Dinamo Bucuresti si FC Arges. Are 91 de jocuri si 13 goluri in Divizia A. In prima jumatate a sezonului 2004-2005 a evoluat la Dinamo II, fiind golgheterul seriei a doua a Diviziei B, cu 11 goluri, cinci dintre acestea fiind reusite in partida cu Dacia Mioveni, scor 7-3. Dragan a sosit ieri in Banie, a semnat un contract pe trei ani, urmind sa primeasca 30.000 de dolari pe sezon. Ex-dinamovistul va incepe de astazi antrenamentele alaturi de ceilalti alb-albastri.

– Claudiu, dupa Bolohan, vine un nou „ciine“ la Craiova?

– Acum nu mai sint „ciine“, vreau sa fiu oltean adevarat. A fost alegerea mea sa vin la Universitatea, deoarece o consider singura echipa din provincie care se poate bate cu formatiile din Capitala. Am avut oferte si de la alte echipe, dar eu mi-am dorit Craiova. I-am spus lui Gica Popescu ca sint de acord imediat dupa ce a venit cu propunerea.

– Ti-e teama de reactia fanilor olteni?

– Cunosc aversiunea suporterilor de aici fata de Dinamo si sint putin circumspect. Sper sa ma accepte pina la urma, pentru ca vin cu inima deschisa, vreau sa fac treaba buna aici. Ma gindesc de doua zile ce as putea sa le transmit fanilor alb-albastri…

– Venirile lui T. Moldovan si Adrian Cristea te-au scos din „carti“ la Dinamo?

– Nu stiu ce interese sint la Dinamo si cine nu m-a dorit, dar eu consider ca am avut un tur foarte bun la Dinamo II, unde am marcat aproape meci de meci.

– Ai inscris si contra Universitatii, in optimile Cupei Romaniei…

– Asa este, acum ce sa fac, daca de acolo imi luam banii…

– Tinind cont ca ai doua titluri cu Dinamo si doua Cupe, te mai motiveaza ceva la Universitatea?

– Sigur ca da, vreau sa arat ca nu sint un jucator de Divizia B si sa ajut Craiova sa urce in clasament, pentru ca locul pe care se situeaza in prezent nu arata valoarea reala a echipei, este doar rezultatul unei conjuncturi nefericite.

– Stii ce atitudine au oltenii fata de Dinamo. Esti gata sa te conformezi si tu?

– Va fi un meci special si pentru mine cel cu Dinamo, dar pina atunci vreau sa cistigam cit mai multe jocuri si daca s-ar putea sa-i batem pe Dinamo in finala Cupei Romaniei, care cred ca este poarta Universitatii spre Europa.

– Cum crezi ca o sa fie trecerea din Capitala la Craiova?

– Eu cred ca ma voi adapta, deja am vorbit cu sotia lui Flavius Stoican si voi sta in apartamentul lor. Dar mai intii trebuie sa-l gasesc…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS