16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTaddei, moneda de schimb pentru Chivu

Taddei, moneda de schimb pentru Chivu

Chiar daca antrenorul Fabio Capello a afirmat ca perioada de mercato din aceasta luna nu va fi speculata de Juventus pentru a achizitiona vreun jucator, directorul sportiv al piemontezilor, Luciano Moggi, lucreaza deja la o strategie pentru a-l aduce pe fundasul roman Cristian Chivu la Torino. Oficialul gruparii bianconere se grabeste sa puna mina pe mijlocasul brazilian Taddei, o mai veche prioritate a Romei, pentru a-l ceda ulterior in capitala Italiei, contra optiunii pentru capitanul nationalei tricolore.

Rodrigo Taddei a revenit in prima echipa a Sienei dupa o perioada lunga de indisponibilitate. Brazilianul poate ajunge gratis la Juventus, daca Liga Profesionista din Peninsula ii da dreptate in litigiul cu actualul sau club in privinta unei sume din contract sau va achita modesta suma de 1,5 milioane de euro, profitind de faptul ca Siena este nevoita sa-l vinda pe Taddei, care in vara va deveni liber de contract.

Fotbalistul cariocas va fi indrumat apoi catre Roma, de unde Fabio Capello si-i doreste pe Chivu si Cassano. Initial, s-a discutat despre un schimb Chivu – Legrotaglie, plus o suma de bani catre gruparea giallorossa, dar fundasul lui Juve pare determinat sa se transfere la Bologna. Alt stoper torinez care doreste sa plece este Mark Juliano, dorit la Siena, astfel ca locul pentru Cristian Chivu este deja pregatit la „Batrina Doamna“. De asemenea, Juventus este dispusa sa trateze cu Barcelona pentru transferul mijlocasului Alessio Tacchinardi in Catalunia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS