10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSperantele Dunarii Margot Bechet

Sperantele Dunarii Margot Bechet

La editia a doua a Cupei Romaniei la fotbal feminin s-au inscris 13 echipe, dar lista ramine deschisa pina in aceasta simbata. Nu se cunosc inca bazele organizatorice ale desfasurarii competitiei, dar presedintele Comisiei de fotbal feminin, Liana Stoicescu, impreuna cu Daniel Robe, reprezentantul in Comitetul Executiv al FRF, au convocat la sfirsitul acestei saptamini la sediul federatiei pe toti oficialii echipelor inscrise, pentru a definitiva sistemul de desfasurare a Cupei Romaniei.

Pina in acest moment, FRF a primit confirmarea inscrierii a 13 formatii: Grupul Scolar „Nicolae Balcescu“ si Scoala cu clasele I-VIII, ambele din Oltenita, CS Venus Tasnad, FC Ripensia Timisoara, LPS Buzau, AS Phoenix Star Negrea Resita, AS Inter Iasi, Colegiu National „Iancu de Hunedoara“, Directia pentru Sport Arad, Directia pentru Sport Satu Mare, Asociatia Judeteana de Fotbal Cluj. Din Oltenia s-au inscris, deocamdata, doar doua echipe: CS Dunarea Margot Bechet si Colegiul National „Spiru Haret“ din Tirgu Jiu.

Presedinta si, in acelasi timp, antrenoarea fetelor de la Dunarea Margot, Marga Glavan, a afirmat: „Mi-am propus ca in fiecare an sa obtin cu tinara echipa din Bechet rezultate bune. Elevele liceului de la malul Dunarii, care alcatuiesc lotul formatiei, sint ambitioase, iar faptul ca sintem singura echipa din Dolj care ne-am inscris in editia a doua a Cupei Romaniei le-a ambitionat si mai mult pe fotbalistele mele. Reamintesc, Dunarea Margot abia s-a infiintat, in 2004. Fetele promit insa sa faca o figura frumoasa in aceasta editie a Cupei Romaniei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS