24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am batut palma cu o echipa din prima liga!“

„Am batut palma cu o echipa din prima liga!“

Portarul divizionarei B FC Caracal, Mircea Bornescu, este cel mai curtat jucator al echipei oltene. In afara de ofertele din tara venite pe adresa sa in aceasta iarna (Petrolul Ploiesti si „U“ Cluj), de citeva zile un club din prima divizie a Turciei s-a interesat de serviciile sale. „Chilavert“ din Caracal a avut deja o runda de negocieri cu reprezentantii gruparii turce.

– Am auzit ca deja ai si batut palma cu o echipa din Turcia. Este adevarat?

– Sint niste discutii, e adevarat. Intr-un fel, eu m-am inteles cu turcii asupra unui eventual contract.

– M-ar interesa numele echipei si perioada contractului?

– Imi pare rau, nu pot in acest moment sa fac publice asemenea informatii. N-as vrea sa fiu inteles gresit, dar nu este inca nimic clar. Oferta este de la o echipa din prima liga, ceea ce ma onoreaza, mai ales ca ar fi vorba de un angajament pe o perioada mai mare. Nu sint solicitat doar pentru acest retur… M-ar tenta sa joc in Turcia, mai ales ca este vorba de prima liga. As avea si un contract financiar bun. Pentru eventuale amanunte ar fi bine sa-l sunati pe domnul Paul Valuta.

– Paul Valuta mi-a spus ca ar avea nevoie de tine in acest retur…

– Este foarte adevarat acest lucru. FC Caracal se afla intr-o situatie destul de dificila, adica locul ocupat la sfirsitul turului, 13, nu este unul linistitor. Finantatorii echipei n-ar vrea sa piarda din titulari. De aceea, nu am mari sperante ca voi primi dezlegare acum din partea celor de la FC Caracal. Trebuie sa luptam pentru a salva echipa de la retrogradare.

– Cind se va cunoaste situatia ta?

– Campionatul Turciei incepe luna aceasta, iar pina la sfirsitul saptaminii trebuie sa se clarifice problema mea. Eu mi-am dat acordul… Patronii echipei au insa ultimul cuvint. Ezitarea lor este normala si ii inteleg.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS