10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportA venit Gane, a plecat M. Ilie, se discuta de Dragan

A venit Gane, a plecat M. Ilie, se discuta de Dragan

La antrenamentul de ieri-dimineata al Universitatii, care a constat in alergari pe malul Jiului, a participat si Ionel Gane. Atacantul imprumutat in China pentru ultima parte a turului a acceptat sa se antreneze alaturi de restul alb-albastrilor, dupa ce a purtat o discutie cu Dinel Staicu privind situatia sa contractuala. Jucatorul pretinde ca nu mai este legat de clubul din Banie, in timp ce presedintele gruparii din Banie i-a explicat ca intelegerea incheiata in vara anului trecut este inca valabila. Gane se va pregati cu Universitatea, iar in cazul in care nu va ajunge la un acord in scurt timp cu o formatie de peste hotare va ramine pina la finalul sezonului la Craiova.

De asemenea, Gane a adaugat ca a discutat si cu Constantin Schumacher, acesta confirmindu-i ca este dispus sa aleaga Universitatea in cazul in care nu isi va continua „pelerinajul“ in Asia.

Mircea Ilie a fost prezent ieri pentru ultima oara la cantonamentul din Lunca Jiului, conducatorii olteni renunind la serviciile sale, deoarece nu au considerat normal sa plateasca o suma de bani pentru transferul definitiv al unui atacant care nu a confirmat increderea acordata in momentul aducerii sale in Banie.

Unul dintre posibilii inlocuitori ai lui Mircea Ilie este dinamovistul Claudiu Dragan. Ex-aradeanul ar putea ajunge la Craiova daca gruparile se vor intelege in perioada urmatoare, oltenii optind pentru un transfer definitiv, in timp ce „ciinii“ ar prefera un imprumut pina in vara al jucatorului care a fost folosit mai mult la echipa a doua a clubului.

Astazi, de la ora 8.00, 14 dintre jucatorii Universitatii vor merge la Policlinica pentru Sportivi in scopul efectuarii obisnuitei vizite medicale de la reluarea pregatirilor, restul componentilor lotului urmind sa treaca pe la medic vineri dimineata. Programul zilei de astazi cuprinde un antrenament fizic la ora 10.00 si un joc-scoala intre componentii lotului de la ora 15.30, pe stadionul „Tineretului“.

La al doilea antrenament de ieri, care s-a efectuat pe „Tineretului“, a sosit in probe si un mijlocas stinga de 22 de ani, Eduard Scarlat. Fost junior al lui FC Arges, Scarlat a mai evoluat la Zimbrul Chisinau si la divizionara B, IS Cimpia Turzii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS