22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTrei dintre cele cinci divizionare C craiovene si-au strins ieri rindurile

Trei dintre cele cinci divizionare C craiovene si-au strins ieri rindurile

Cea mai bine clasata echipa craioveana din C5, Universitatea II (locul doi), a inceput pregatirile pentru retur ieri, la ora 13.30. „Am 14 seniori si 14 juniori de la grupele Universitatii din care voi forma un lot. Depinde numai de ei daca vor prinde sau nu echipa“, a afirmat tehnicianul Ionel Luta.

Mai grabiti, „chimistii“ (aflati la doua puncte in spatele „satelitilor“) s-au adunat de dimineata pe terenul de la „Combinat“. Din rindul echipei pregatite de tandemul Diaconu – Tilea nu a plecat nimeni, dar au sosit multi jucatori care vor fi testati de cei doi tehnicieni in zilele urmatoare.

„Militarii“ s-au reunit si ei ieri-dimineata sub conducerea lui Mugurel Gusatu, dar fara atacantul Laurentiu Boroiban, care da probe de joc la divizionara B UTA Arad, craiovenii fiind dispusi sa discute despre un eventual transfer. Turcila, Chiliman si Radut sint si ei curtati de alte echipe, primii doi de Pandurii, celalalt de FC Suceava, unde antrenor este Silviu Stanescu, dar oficialii olteni afirma ca acestia vor continua cu Armata, cel putin pina in vara.

Celelalte doua divizionare C craiovene, „Gica Popescu“ si Stiinta CFR, si-au programat reunirea pentru lunea viitoare, la ultima grupare existind insa numeroase incertitudini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS