22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Minerii“ au inceput pregatirea returului

„Minerii“ au inceput pregatirea returului

Minerul Motru a revenit din vacanta si a inceput pregatirile in vederea returului campionatului. Tehnicianul Gabi Zahiu s-a bazat in prima zi pe 21 de jucatori, B. Popescu lipsind motivat.

Gorjenii se vor pregati in localitate pina pe 24 ianuarie, cind vor pleca intr-un cantonament de 12 zile in statiunea Baile Felix. Minerul Motru a ramas cu un singur portar, Antici parasind fotbalul in detrimentul unui contract de munca in Spania. Munteanu ramine, deocamdata, singura solutie pentru buturile „minerilor“, Zahiu fiind interesat de intarirea lotului cu inca un portar, un fundas central, un inchizator si un atacant. Dupa ce a fost indisponibil din punct de vedere medical tot turul din cauza unei intinderi la muschii abdominali, Volocaru s-a prezentat la reunirea lotului apt pentru reluarea pregatirii.

Munteanu, Purcel, Amzucu, Soo, Caibar, Balan, Patrascu, A. Popescu, Volocaru, Glisca, Bucur, Nueleanu, I. Constantin, Stoian, Stana, Mirea, Minzatu, P. Trifu, O. Trifu, Nicoloff si Hanu sint fotbalisitii motreni care s-au prezentat in prima zi de pregatire, ultimii patru fiind juniori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS