22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLuxemburgo vrea „singe“ sud-american

Luxemburgo vrea „singe“ sud-american

Conform publicatiei britanice The People, gruparea spaniola Real Madrid intentioneaza sa renunte la finalul acestui sezon la jucatorii englezi David Beckham, Michael Owen si Jonathan Woodgate. „Exista zvonuri in cadrul clubului care sugereaza ca Real Madrid vrea sa renunte la contingentul de englezi pentru a deschide calea unor importuri in vara destinate sa ii readuca pe spanioli pe piedestal, ca giganti ai Europei“, scrie The People. Sursa citata mentioneaza ca noul antrenor al „galacticilor“, brazilianul Vanderlei Luxemburgo, doreste ca Realul „sa revina la traditionalele radacini sud-americane“, ceea ce ar insemna o renuntare la Beckham, Owen si Woodgate.

„Luxemburgo insista pentru ca Real Madrid sa investeasca in copilul-minune al Braziliei, Robinho, un transfer ce ar reprezenta un pericol real pentru Owen, jucator care nu se grabeste sa revina in Anglia“, se precizeaza in The People. In schimb, surse din anturajul lui David Beckham sustin ca vedeta de 30 de ani nu s-ar opune unei reveniri in Premier League.

De altfel, publicatia engleza prezinta si citeva posibile destinatii pentru cei trei fotbalisti. „Beckham vrea sa revina la Londra pentru a fi mai aproape de resedinta din Hertfordshire, deci principalele candidate la achizitionarea sa sint Chelsea si Arsenal. Totusi, o destinatie surpriza ar putea fi si Tottenham Hotspurs, clubul sau din copilarie“, scrie The People. In privinta celorlalti doi jucatori britanici, de Michael Owen par interesate Barcelona si Inter, in timp ce din Anglia clubul care l-ar dori pe fostul „copil minune“ ar fi Chelsea. „De asemenea, este posibil si ca Owen sa fie imprumutat pentru un sezon unuia dintre cluburile AC Milan sau Juventus“, mai noteaza The People, care crede ca posibile destinatii pentru Woodgate, fotbalist care, din cauza unei accidentari, nu a apucat sa joace nici macar un minut in tricoul Realului, ar fi Middlesbrough si Everton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS