23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportValencia a cistigat cu un „gol - fantoma“

Valencia a cistigat cu un „gol – fantoma“

Valencia a cistigat, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, meciul sustinut in compania formatiei Levante, in etapa a 18-a a campionatului Spaniei, golurile fiind marcate de Baraja (’55) si Mista (’60), in timp ce pentru Levante a inscris Congo (’73).

Cotidianul Marca scrie ca partida a fost decisa de un „gol- fantoma“ inscris de atacantul Valenciei: „Mista a primit o centrare de la Fiore si a trimis mingea spre poarta. Portarul de la Levante, Mora, a prins balonul, dar arbitrul Teixiera Vitienes a considerat ca acesta a intrat in poarta cu tot cu minge si a validat golul. Oaspetii au contestat decizia arbitrului, considerind ca mingea nu a depasit cu intreaga circumferinta linia portii.“ Derbiul local Valencia – Levante a fost primul disputat intre cele doua echipe in Primera Division in ultimii 40 de ani.

Cotidianul AS noteaza, la rindul sau, ca arbitrul Teixeira Vitienes „a inventat cel de-al doilea gol al Valenciei“ si subliniaza faptul ca trupa lui Ranieri, adversara echipei Steaua in „16-imile“ Cupei UEFA, nu a mai pierdut nici un meci in ultimele doua luni. De la infringerea suferita, pe 7 noiembrie 2004, in fata formatiei Getafe, Valencia a obtinut sase victorii si a inregistrat doua rezultate de egalitate.

Gheorghe Craioveanu a fost titular, fiind inlocuit in minutul 79 cu Michel, in meciul pe care echipa sa, Getafe, l-a incheiat la egalitate, 0-0, pe terenul formatiei FC Sevilla. Intr-un alt joc al etapei a 18-a, disputat simbata, Numancia a incheiat la egalitate cu Athletic Bilbao, 1-1, golurile fiind marcate de Tevenet (’65), respectiv Del Horno (’45).

Partidele Real Sociedad – Albacete, Racing Santander – Malaga, Real Zaragoza – Betis Sevilla, Mallorca – Deportivo La Coruna, Espanol Barcelona – Osasuna Pamplona, Atletico Madrid – Real Madrid si Villarreal – FC Barcelona s-au disputat aseara, dupa inchiderea editiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS