10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatea are valoare de primele cinci locuri!“

„Universitatea are valoare de primele cinci locuri!“

In aceasta iarna, oficialii olteni au anuntat ca vor intari lotul Universitatii cu citiva fotbalisti de valoare, cu experianta. Deja Staicu si Badea au demarat discutiile si negocierile cu citeva nume grele, printre care Constantin Schumacher, Narcis Raducan, Sergiu Radu si, conform unei informatii de ultima ora, Valeriu Bordeanu. Dupa Papura si Gane, Schumacher pare a fi cea mai buna achizitie a oltenilor in acest „minimercato“, dar raspunsul jucatorului intirzie. Ieri, „Schumi“ a explicat situatia lui actuala.

– Inteleg ca Universitatea

ti-ar fi facut o oferta…

– Intr-adevar, am fost cautat din partea Universitatii de patronul Dinel Staicu si de domnul Pavel Badea si mi-au spus ca sint interesati de mine. Au fost foarte draguti… Concret, mi-au facut o oferta de a semna un contract in aceasta iarna cu Universitatea. Nu le-am dat nici un raspuns pina acum…

– De ce?

– In principiu, eu as vrea sa mai joc cel putin un an in strainatate. Daca in urmatoarele doua-trei saptamini nu imi gasesc un angajament in afara, atunci ma voi gindi la oferta Universitatii.

– Sa inteleg ca prima optiune in Romania ar fi Craiova?

– Eu sint un om corect si de aceea va spun adevarul: Universitatea ar fi o optiune.

– Cu alte cuvinte, miine (astazi – n.r.) nu ajungi la Craiova. Pleci in afara pentru o proba de joc?

– Ar fi posibil sa dau si o proba de joc in strainatate. Poate pare putin surprinzator, dar eu am evoluat in ultimul an in China, adica intr-un campionat mai putin cunoscut. Acum sint liber de contract si, cum spuneam, astept unele semnale din afara.

– Oferta Universitatii era doar pentru acest retur?

– Nu, mi-au propus un contract pentru un sezon si jumatate.

– Ai o retinere pentru faptul ca Universitatea este pe ultimul loc in campionat?

– Nu, nici vorba. Cred ca am fost foarte clar de ce amin raspunsul in privinta ofertei de la Craiova. Vorbind despre locul ocupat momentan de Universitatea, eu zic ca acesta este nemeritat. Nu cred ca este valabil.

– Din pacate, asa este.

– Altceva vreau sa spun, anume ca Universitatea nu merita locul 16. Tinind cont de valoarea lotului, cred ca oltenii trebuia sa fie, fara probleme, in primele cinci echipe din campionat.Tensiunile care au fost acolo in acest tur au condus la o situatie aparte… Cei din Craiova stiu bine ce a fost pe acolo. Eu am citit presa si mi-am dat seama ca intr-o asemenea atmosfera e greu ca jucatorii sa nu fie afectati. Nu fac insa comentarii, nu e problema mea. Ceea ce vreau eu sa se inteleaga este faptul ca nu am nici o retinere din acest punct de vedere, al locului ocupat dupa prima parte a campionatului, ci doar faptul ca as mai vrea sa joc un an in strainatate. In rest, doresc numai bine Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS