22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTata Puiu „padurarul“

Tata Puiu „padurarul“

Cotidianul britanic The Guardian a semnalat ca fostul selectioner al Romaniei, Anghel Iordanescu, s-a aratat interesat sa preia conducerea tehnica a formatiei Nottingham Forest, din liga a doua engleza, post ramas vacant dupa plecarea lui Joe Kinnear.

„Iordanescu, de 55 de ani, a parasit nationala Romaniei in luna noiembrie a anului trecut si doreste sa lucreze in Anglia. El locuieste in Romania, dar vorbeste fluent limba engleza si in aceasta saptamina a trimis o scrisoare gruparii Nottingham prin care isi ofera serviciile“, scrie cotidianul citat.

Publicatia aminteste ca Iordanescu a cistigat Cupa Campionilor Europeni, in 1986, cind era jucator si antrenor secund la formatia Steaua, iar ca antrenor a pregatit formatiile Steaua, cu care s-a calificat in finala Cupei Campionilor Europeni, in 1989, pierduta in fata formatiei AC Milan, si Rapid.

Potrivit cotidianului The Sun, printre candidatii la postul de antrenor al formatiei engleze se numara Micky Adams, Gary Megson, Dave Jones si David Pleat. In prezent, interimatul la conducerea tehnica a „padurarilor“ este asigurat de Mick Harford.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS