10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa „Orizont“ si pe zapada

La „Orizont“ si pe zapada

Perioada de incarcare a bateriilor, cum este catalogata pregatirea de iarna, va fi efectuata de olteni la Predeal, dupa ce varianta cu Baile Govora a cazut. S-a ales Valea Prahovei, cartierul general fiind stabilit la hotelul „Orizont“. Dupa ce Ovidiu Costesin a fost la Predeal pentru a definitiva detaliile organizatorice ale perioadei cantonamentului, Pavel Badea si-a trimis doi colaboratori directi, pe antrenorul Eugen Neagoe si pe preparatorul fizic Adrian Tudor, pentru a inspecta la fata locului conditiile de pregatire.

Dupa vizita de simbata, preparatorul fizic Adrian Tudor a afirmat: „Din punctul nostru de vedere, totul este OK. Hotelul are o baza de recuperare, sauna, sala de forta, tot ce trebuie pentru o pregatire de iarna buna. Am stabilit cu «Geana» (Eugen Neagoe – n.r.) si traseele pe care vor alerga componentii Universitatii. Este frumos, la Predeal este zapada… Nu stiu insa cit de frumos o sa fie atunci cind se va trece la munca, adica la «masurarea» acestor trasee de munte din perimetrul Predealului. Avem totusi incredere ca baietii, albi sau mai bronzati din… nastere, vor trata cu toata responsabilitatea aceasta perioada de pregatire montana. Este in interesul lor, nu?“

Cantonamentul de pregatire al Universitatii de la Predeal va fi efectuat in perioada 17-24 ianuarie.

Lotul Universitatii Craiova se va reuni astazi, la ora 14.00, la cantonamentul din Lunca Jiului, in vederea inceperii pregatirilor pentru returul campionatului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS