10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA cistigat Barcelona

A cistigat Barcelona

A doua editie a competitiei de fotbal in sala organizata de AJF Dolj in memoria lui Florin Berceanu, fost component al echipei Chimia Craiova, a fost cistigata de FC Barcelona. Echipa de futsal antrenata de Gabi Amzulescu s-a impus ieri, cu 6-5, in finala cu gruparea de pe „Combinat“, dupa ce elevii lui Nae Diaconu au condus cu 4-0. Golurile invingatorilor au fost reusite de Fl. Grigorie (2), Amzulescu, Jianu, Marinescu si Surcel, pentru „chimisti“ punctind Tirziu, I. Matei si A. Luta (3), care a devenit si golgheterul competitiei, cu zece goluri.

Locul trei a revenit „satelitului“ Universitatii, care a invins cu 2-1 pe Gaz Metan, in finala mica. Pentru trupa lui Ionel Luta au marcat Bucur si Cojocaru, golul divizionarei D fiind reusit de Tiris.

In semifinale, Petrom Chimia trecuse lejer de „satelitul“ Universitatii cu 5-1, prin golurile reusite de Tirziu (2), Pitiche, A. Luta si Coanca, pentru tinerii alb-albastri punctind Curteanu. In cealalta semifinala, Barcelona a invins Gaz Metan cu 4-1 (Amzulescu – 2, Busu, Jianu / Mihalache).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS