22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Vreau sa cistig un trofeu major cu Inter“

„Vreau sa cistig un trofeu major cu Inter“

Revenit la Inter dupa un intermezzo la Parma, atacantul brazilian Adriano a devenit in scurt timp vedeta milanezilor si omul de gol al trupei pregatite de Roberto Mancini. Fostul coleg al lui Mutu din ofensiva emilianilor este decis sa sparga gura tirgului la gruparea nerazzurra si promite ca anul 2005 va fi unul bun pentru Inter, echipa care, in ciuda investitiilor masive facute mai mereu de patronul Massimo Moratti, nu a mai cistigat de mult un trofeu major. In Serie A, interistii nu au mai triumfat de 13 ani, iar in Europa ultima reusita este cistigarea Cupei UEFA in sezonul 1997/1998, cind au invins cu 3-0 pe Lazio, in finala de pe „Parc des Princes“.

Adriano a jurat Interului dragoste eterna, anuntind ca nu doreste sa paraseasca formatia, cu care vrea sa cistige in acest an un trofeu important. „In 2005 vreau sa cistig un trofeu important cu Inter, campionatul sau Liga Campionilor. Sper sa putem ajunge pe Juventus si Milan in fruntea clasamentului. Nu este un lucru imposibil. Asa ne-am putea bate pentru «lo scudetto» pina la final“, a afirmat brazilianul.

„In 2004 am muncit mult, dar trebuie sa facem si mai mult. Trebuie sa ne mentinem bucuria si dorinta de a evolua cit mai bine. Pentru mine a fost un an bun, cu exceptia disparitiei tatalui meu. Nu uit nici cele sapte goluri reusite la Copa America, prin care m-am facut si mai mult cunoscut in Brazilia. Acum toata lumea imi vrea binele si ma apreciaza. Sper sa fac in continuare lucruri bune si in tricoul nationalei“, a completat Adriano.

Atacantul cariocas isi vede viitorul doar la Internazionale Milano: „Aceasta este a doua mea casa si nu am nici o intentie sa plec in alta parte. Vreau sa fac tot mai multe pentru culorile clubului. De fiecare data cind ma intorc in Brazilia apar zvonuri cum ca as dori sa plec de la Inter. Le raspund inca o data pentru totdeauna: Vreau sa-mi continui cariera la Inter si vreau sa cistig cu aceasta echipa. Nu voi abandona tricoul nerazzurro“.

In etapa a 17-a din Serie A, programata joi dupa amiza, Interul s-a impus cu 2-0 la Livorno, obtinind a cincea victorie din campionat, insa Adriano nu a mai fost eroul milanezilor. Brazilianul a parut iesit din forma, irosind si un penalti, motiv pentru care a si fost inlocuit de Mancini, cu Martins.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS