17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSenic reia sezonul in Bucuresti Stancuta s-a transferat la CIP Deva

Senic reia sezonul in Bucuresti Stancuta s-a transferat la CIP Deva

Prima divizie a campionatului national de futsal se va relua miine, cu meciurile etapei a 18-a. Echipa Senic Craiova va juca in deplasare contra echipei Eurolines Bucuresti, formatie care in tur a smuls un punct echipei oltene in sala din Valea Vlaicii. Gazdele (locul sapte) sint vecine de clasament cu Senic, la egalitate de puncte, aflindu-se in lupta directa pentru accederea in play-off. Jocul va incepe la ora 17.00 si va fi transmis in direct de postul Telesport.

Antrenorul craiovenilor, Valentin David, l-a pierdut pe cel mai bun jucator al echipei, Cristian Stancuta, transferat la CIP Deva, echipa cu pretentii la titlu. Stancuta a fost convocat la nationala pentru partida amicala cu Franta, iar conducatorii lui Senic i-au permis sa evolueze la o echipa mai puternica, fara pretentii materiale. In schimb, formatia craioveana a achizitionat doi jucatori de la echipele craiovene Tudival si Oltmetal.

Cealalta echipa craioveana, Energoconstructia, va juca miine la Odorheiu Secuiesc, impotriva ocupantei locului secund din Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS