14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJucatorii satelitului Universitatii se vor reuni la stadionul din Valea Rosie, sub comanda lui Ionel Luta

Jucatorii satelitului Universitatii se vor reuni la stadionul din Valea Rosie, sub comanda lui Ionel Luta

Fotbalul romanesc se pune in miscare saptamina viitoare, majoritatea echipelor reluindu-si antrenamentele in vederea abordarii partii a doua a sezonului. Nici divizionarele C craiovene nu fac exceptie de la aceasta regula, de luni acestea urmind sa inceapa pregatirea pentru returul de campionat.

Echipa „satelit“ a Universitatii, care a incheiat turul pe locul secund in C5 (23 de puncte si +5 la „adevar“), se va reuni luni, la ora 13.30, la stadionul din Valea Rosie. Tehnicianul Ionel Luta are la dispozitie mai multi juniori ai Universitatii, pe care i-a folosit spre finalul turului si in meciurile amicale, unii dintre ei demonstrind ca se pot impune ca titulari la divizionara C. Luta asteapta insa un semn din partea oficialilor Stiintei, pentru a sti cam pe ce jucatori se mai poate baza si daca echipa va efectua vreun cantonament montan.

Aflata in spatele „satelitului“, cu 21 de puncte, Chimia va demara si ea pregatirile, gruparea de pe „Combinat“ avind mari pretentii de la retur. Si „militarii“ lui Mugurel Gusatu vor trece de luni la „cazarma“, Armata propunindu-si o evolutie mult mai buna in partea a doua a campinatului, pe care a terminat-o pe locul sapte, cu 11 puncte si -1 la „adevar“. In tabara gruparii din Valea Fetii nu se anunta, deocamdata, nici o noutate, oficialii echipei afirmind ca nu va pleca nimeni, in plus dorin-du-se aducerea atacantului Dusca de la „GP“.

Clasata destul de bine la finalul turului (locul patru, cu 15 puncte, dar cu -3 la „adevar“), Stiinta CFR isi reia de luni antrenamentele fara o povara prea mare pe umeri. Totusi, conducatorii gruparii de pe „Depou“ asteapta evolutii cit mai bune de la echipa, motiv pentru care au parafat si un stagiu de pregatire la Calimanesti. Cea mai slaba formatie craioveana din Divizia C, „Gica Popescu“ (penultima in clasament, cu sapte puncte si -8 la „adevar“), isi doreste si ea o prestatie superioara celei din tur, chiar daca sub comanda lui Nelu Petrisor nu va aparea, deocamdata, vreun nume nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS