14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSaby a profitat de abandonul lui McRae

Saby a profitat de abandonul lui McRae

Profitind de abandonul din runda a 6-a al britanicului Colin Mc Rae (Nissan), francezul Bruno Saby (Volkswagen) s-a instalat in fruntea clasamentului general al clasei auto, cu timpul total de noua ore, 22 de minute si 31 de secunde. Pe urmatoarele patru locuri se situeaza Alphand (Mitsubishi; la 40 de secunde), Kleinschmidt (Volkswagen; la trei minute si 56 de secunde), Al Attiyah (BMW; la patru minute si 32 de secunde) si Peterhansel (Mitsubishi; la sapte minute si 19 secunde).

In clasamentul general al clasei moto, lider este francezul Cyril Despres (KTM), cu timpul de opt ore, 56 de minute si 49 de secunde. El este urmat de Coma (KTM; la 35 de secunde), Meoni (KTM; la un minut si 16 secunde), Caldecott (KTM; la trei minute si 11 secunde) si de Cox (KTM; la trei minute si 21 de secunde).

Rusul Vladimir Tchagin (Kamaz) este lider autoritar in competitia rezervata autocamioanelor, parcurgind cele sase etape in unsprezece ore, doua minute si 27 de secunde. Pe urmatoarele patru pozitii se situeaza Kabirov (Kamaz; la 25 de minute si 35 de secunde), De Azevedo (Tatra; la 33 de minute si 59 de secunde), Bekx (DAF; la 34 de minute si sase secunde) si Loprais (Tatra; la 36 de minute si 18 secunde).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS