9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Putem cistiga un meci de sase minute“

„Putem cistiga un meci de sase minute“

Vanderlei Luxemburgo, noul tehnician al „galacticilor“, va avea un debut inedit la Real Madrid. La numai o saptamina de la instalarea oficiala, el isi va conduce echipa intr-un meci care va dura sase minute. Este vorba de restul ramas de disputat din partida Real Madrid – Real Sociedad, intrerupt pe 12 decembrie 2004, dupa alarma falsa de atentat cu bomba pe stadionul „Santiago Bernabeu“. Inainte cu numai 2 minute de incheierea celor 90 minute regulamentare, publicul (70.000 de spectatori) a trebuit evacuat, iar arbitrul aratase patru minute de prelungiri. Scorul in acel moment era de 1-1, prin golurile marcate de Ronaldo, respectiv Nihat.

Real va pierde sase milioane de euro in urma acestui joc, deoarece primise o oferta din Dubai pentru un disputarea unui meci amical, pe care s-a vazut nevoita sa o refuze.

„Cu o asemenea echipa nu putem decit sa ne propunem victoria in orice partida, deci si intr-una de sase minute. Avem metode prin care putem invinge intr-un timp asa de scurt“, a afirmat tehnicianul Realului intr-un interviu acordat cotidianului Marca.

Luxemburgo nu a dorit sa raspunda provocarilor lui Marcelo Sosa, jucatorul lui Atletico Madrid, inaintea derbiului de la finalul acestei saptamini: „Nu-l cunosc pe Sosa si nu ma intereseaza ce a afirmat. Oricum, Real – Atletico este un fel de Flamengo – Vasco, dar mult mai mediatizat, deci este de inteles si acest razboi psihologic.“

Luxemburgo a contrazis zvonurile care il caracterizau ca un „dictator care aplica politica pumnului in gura“, afirmind ca tot ce vrea de la jucatorii sai este sa respecte indicatiile sale. „Real a adus un antrenor, nu un dictator. Cine ma respecta, nu trebuie sa se teama de metodele mele“, a spus fostul antrenor al lui Santos. La inceputul saptaminii, Beckham a intirziat la un antrenament si a fost nevoit sa alerge de unul singur timp de 45 de minute, cind coechipierii sai terminasera deja sedinta tehnica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS