16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu am nici o oferta de la Dinamo“

„Nu am nici o oferta de la Dinamo“

„Moldo-gol“ nu exclude posibilitatea sa revina la echipa nationala a Romaniei

Atacantul roman al echipei elvetiene Servette Geneva, Viorel Moldovan, a infirmat zvonurile care il anuntau ca revenit in campionatul intern, cu destinatie finala Dinamo. Internationalul roman a precizat ca nu a primit nici o oferta de la vreun club din tara si ca, daca ar fi sa revina „acasa“, ar juca doar la echipa din localitatea sa natala, Bistrita. „Nu stiu de unde sint zvonurile ca as fi primit oferte de la Dinamo. Nu am primit nici o oferta nici de la ei, nici de la alt club din tara. Eu vreau sa joc inca multi ani, dar depinde cum ma voi simti din punct de vedere fizic si ce oferte am. Daca m-as intoarce, as veni doar la Gloria Bistrita“, a afirmat Moldovan, care a mai mentionat ca nu a discutat cu presedintele gruparii bistritene, Jean Padureanu, despre acest aspect.

Referindu-se la situatia sa de la Servette, club care nu i-a achitat inca toate drepturile contractuale, motiv pentru care Viorel Moldovan anuntase ca intentioneaza sa paraseasca echipa daca lucrurile nu se vor clarifica, acesta a punctat: „Sper ca pina pe 12 ianuarie sa se rezolve problema financiara, sa ni se plateasca restantele, dar sa ni se asigure si un climat de stabilitate, fiindca nu-mi convine sa incasez restantele, dar sa nu stiu daca voi mai primi bani sau nu in lunile urmatoare.“

Atacantul roman nu a exclus posibilitatea de a reveni la echipa nationala, pentru care a marcat 25 de goluri, insa sustine ca, deocamdata, nu a avut nici o discutie cu selectionerul Victor Piturca. Moldovan a ales sa-si petreaca Sarbatorile de iarna la Bistrita, alaturi de familie, si va ramine in tara pina pe 8 ianuarie, urmind sa inceapa pregatirile la clubul elvetian pe 12 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS