16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Canarii“ si-au schimbat antrenorul

„Canarii“ si-au schimbat antrenorul

Adus in vara de la Galatasaray pentru a inlocui golul lasat de Viorel Moldovan in ofensiva lui FC Nates, internationalul roman Florin Bratu a avut un tur dezamagitor. De altfel, ex-rapidistul a si fost nominalizat printre jucatorii care au avut evolutii deceptionante in prima parte a sezonului 2004/2005 al campionatului Frantei. Site-ul football365.fr noteaza ca „jucatorii achizitionati din strainatate au esuat in incercarea lor de a se impune la Nantes“. „Sud-americanii Viveros si Caceres sint departe de a-i face uitati pe Armand si Yepes in inimile suporterilor si sint una dintre cele mai mari deziluzii ale turului, la fel ca atacantul roman Bratu, care este departe de eficacitatea compatriotului sau, Viorel Moldovan“, scrie sursa citata. In turul campionatului, Florin Bratu a evoluat la Nantes in zece meciuri, dintre care in sapte ca titular, si a inscris doua goluri.

Evolutia slaba a „canarilor“, care, la finalul turului, ocupa locul al 17-lea in clasament, cu 18 puncte, nemaisimtind gustul victoriei de pe 16 octombrie, a facut ca antrenorul Loic Amisse sa fie destituit. In locul sau a fost numit tehnicianul echipei a doua a lui Nantes, Serge Le Dizet, formatie la care celalalt roman al gruparii franceze, Claudiu Keseru, a avut evolutii foarte bune.

Amisse a fost demis de catre conducerea clubului si in incercarea de a opri o revolta a jucatorilor, care i-au luat apararea capitanului Mickael Landreau, in conflictul acestuia cu antrenorul si cu presedintele Jean Luc Gripond, caruia i-a spus ca „face mai mult rau decit bine clubului“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS