14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Universitatea a obtinut iarasi o bila neagra!“

„Universitatea a obtinut iarasi o bila neagra!“

La turneul de sala din Tirgu Jiu, Universitatea n-a reusit accederea in finala competitiei, fiind eliminata in faza grupelor. Antrenorii Eugen Neagoe si Silviu Lung au avut insa la dispozitie multi jucatori de la echipa a doua, care nu au reprezentat cu cinste Stiinta la turneul de sala, nemultumindu-si suporterii si antrenorii.

– Ce a insemnat pentru Universitatea turneul de la Tirgu Jiu?

– Am tratat destul de serios aceasta competitie de sala, chiar daca am participat cu un lot din care au absentat unii jucatori titulari. N-au fost absente nemotivate, ca sa zic asa, ci unii, din varii motive, au fost invoiti. Turneul ar fi fost util daca jucatorii Universitatii, cei care au participat la Tirgu Jiu, si-ar fi facut datoria asa cum ar fi trebuit. Repet, noi am tratat cu seriozitate acest turneu de sala.

– Bine, dar rezultatele n-au confirmat seriozitatea de care vorbesti…

– Este adevarat, rezultatele ne-au dezamagit, din pacate. Cum spuneam, jucatorii n-au demonstrat ceea ce ne asteptam de la ei, adica sa ne calificam in fazele finale ale turneului, chiar sa ne impunem. N-am facut aceasta figura frumoasa. Nu este asta o tragedie, nu a fost o competitie oficiala care sa ne afecteze palmaresul, dar altfel trebuia jucat. Prea au fost, cum se zice, in vacanta. Unii jucatori au considerat aceste meciuri de la Tirgu Jiu ca pe un fel de joaca. Si iarasi Universitatea are o bila neagra. Valabila pentru noi toti.

– Ai facut vreun referat despre comportarea jucatorilor la acest turneu de sala?

– Deocamdata nu. Am vorbit doar cu Pavel Badea despre ceea ce s-a intimplat la Tirgu Jiu. Unii dintre fotbalisti ar trebui sa fie avertizati, poate chiar penalizati. Este un punct de vedere, nu stiu ce se va intimpla, nu eu decid. Adica, unii jucatori ar trebui sa simta si pe buzunarul propriu evolutiile slabe.

– Care ar fi acestia ?

– Regret, este o chestiune care tine de bucataria noastra interna. Unii nu si-au facut datoria asa cum trebuie, ei se stiu, asa ca nu are sens sa facem atita caz.

– Acum este vacanta…

– Pina pe 10 ianuarie. Dar nu avem o vacanta linistita.

– Te referi la incertitudinea privind viitorul clubului ?

– Bine, si asta este o problema, dar nu depinde de noi. Problema este ca nu putem avea o vacanta linistita din cauza rusinii clasarii pe ultimul loc la sfirsitul turului. Am dezamagit, ne-am facut de ris. Speram la un altfel de retur, deoarece nu asta este valoarea Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS