23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Stiri diverse

Pandurii Tirgu Jiu a cistigat turneul de fotbal in sala disputat acasa, invingind in finala mare o alta divizionara B, Jiul Petrosani, cu scorul de 5-3, golurile fiind marcate de Bertea, Vintilescu (2), Stefan, Ursu, respectiv Irina, Ciocoi si Multescu. Tensiunea jocului si-a pus amprenta asupra fotbalistilor, arbitrii eliminind cite un jucator din fiecare tabara, Voicu, de la Jiul, si Stefan, de la Pandurii.

Jucatorii lui Sandoi au fost mai pragmatici, reusind sa se desprinda la jumatatea reprizei secunde la patru goluri, dupa ce prima repriza se incheiase la egalitate, 1-1. Jiul a revenit in joc dupa eliminarea lui Stefan, punctind de doua ori in ultimele doua minute ale meciului, prin Ciocoi si portarul Multescu, ultimul din lovitura de la sase metri. A fost insa prea tirziu pentru petroseneni, intrucit Ursu stabilise destinatia trofeului cu citeva secunde inaintea lui Multescu.

In finala mica, s-au luptat pentru un loc pe podium doua divizionare A, Sportul Studentesc si FC National. „Studentii“, care

s-au dovedit buni cunoscatori ai fotbalului de sala, s-au impus lejer in fata masivilor lor adversari, scor 10-3, goluri inscrise de Stancu (2), Ferfelea, Oae (2), Varga (3), Nicola, Lazar, respectiv Panc, Chiacu si Herea. Antrenorul invinsilor, Dumitru Bolborea, s-a declarat multumit de unii jucatori, avertizind ca la editia viitoare vor veni cu echipa completa, fiind convins ca alfel vor sta lucrurile.

Sportul, cea mai premiata echipa

Clasata pe locul trei, Sportul Studentesc a primit premiul de 3.000 de euro corespunzator locului pe podium, precum si titlurile de cel mai bun jucator, Costin Lazar, si golgheterul competitei, prin Dacian Varga, cu noua goluri. Aceste distinctii au fost premiate cu cite 1.000 de euro.

Jiul Petrosani, echipa de pe locul doi, a primit 5.000 euro, iar Multescu a fost declarat cel mai bun portar al turneului, primind un cec de 1.000 de euro. Multescu si Bornescu au fost singurii portari ai comptitiei care au reusit sa si marcheze din lovitura libera de la sase metri. Cistigatoarea turneului, Pandurii Tirgu Jiu, a fost rasplatita cu un cec de 10.000 euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS