32.8 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportPavel Badea si Gica Popescu au intocmit lista de transferuri

Pavel Badea si Gica Popescu au intocmit lista de transferuri

Desi negocierile privind preluarea clubului Universitatea de consiliul local sint inca in plina desfasurare (desi se constata mai degraba o stagnare), mai mult ca sigur ca noii proprietari nu vor lua o decizie privind schimbarea antrenorului echipei. Ca urmare, Pavel Badea va conduce Universitatea si in returul campionatului, urmind sa-si mosteneasca averea de puncte, 14, obtinuta impreuna cu Mircea Rednic, Dinel Staicu si cu jucatorii.

Pentru postul de presedinte al clubului este aproape sigura numirea lui Rodion Camataru, in locul nimanui, deoarece la LPF nu figureaza nici o persoana desemnata sa ocupe respectiva functie in actuala structura organizatorica a clubului. Pina ca fostul detinator al Ghetei de Aur sa-si intre in atributii, de problemele legate de lotul de jucatori si transferuri se ocupa cuplul Pavel Badea – Gica Popescu. Impresarul a specificat, intr-o emisiune la postul Oltenia TV, ca s-a consultat cu managerul general al Universitatii si au stabilit impreuna o lista cu jucatorii care ar putea fi adusi in Banie. De asemenea, agentul FIFA a adaugat ca este gata sa puna la dispozitie Universitatii produsele scolii sale de fotbal.

Primul pe aceasta lista este Ionut Rada, fundasul transferat cu mare scandal de la Universitatea la Rapid, in iarna trecuta. Jucatorul de 22 de ani a fost ocolit de privirile antrenorilor Dan Petrescu, Viorel Hizo si Razvan Lucescu, lustruind cam de multisor banca de rezerve a giulestenilor. In acelasi timp, postul de stoper stinga a ramas descoperit la Universitatea, chiar de la plecarea „Radarului“, tentativele de a-i plasa acolo pe M. Iordache, Jovanovic, Murgan, Mutica sau Feleaga neavind succes. Singura problema in calea revenirii in Banie a celui pe care Ilie Balaci l-a poreclit „Pallister“ este teama acestuia de fanii din Banie, care, la confruntarile Universitatea – Rapid, ulterioare plecarii sale in Giulesti, au avut aproape aceeasi atitudine ca in cazul lui Claudiu Niculescu, nici macar Ionut Stancu nebeneficiind de un tratament asemanator.

Alt jucator care se afla in proprietatea lui Gica Popescu si ar putea ajunge la Universitatea in iarna aceasta este Robert Ghindeanu, care nu mai prinde prima echipa la FC National, pe postul sau fiind folositi Olah si Abiodun.

O tentativa de a negocia transferul unor jucatori (Caramarin, Coman, Mitrovici) de la gruparea din Parcul cu Platani a avut si primarul Antonie Solomon, iar o noua discutie ar putea avea loc la Tirgu Jiu, cu prilejul turneului de sala la care participa Universitatea si FC National.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS