17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNiculae a primit „undă verde“ din partea medicilor

Niculae a primit „undă verde“ din partea medicilor

Atacantul roman al lui Sporting Lisabona, Marius Niculae, se află in ultima fază de recuperare in urma accidentării suferite la piciorul sting, medicii fiind optimişti in privinţa revenirii sale pe gazon in cel mai scurt timp. „Săptămina viitoare va fi ca un experiment pentru Niculae privind condiţia sa fizică. Acum se află in faza de integrare şi lucrează fără a se plinge de dureri. Cred că el se poate integra in orice moment in echipă“, a afirmat Jose Gomes Pereira, doctorul echipei.

Niculae s-a accidentat pe 15 septembrie, in timpul antrenamentului oficial dinaintea partidei pe care Sporting Lisabona a disputat-o, pe teren propriu, impotriva formaţiei Rapid Viena, in prima manşă a turului intii al Cupei UEFA. Două zile mai tirziu, internaţionalul rman a fost supus unei intervenţii chirurgicale la degetul mic al piciorului sting.

Marius Niculae nu a intrat insă in vederile antrenorului său pentru ultima partidă din campionat, cind Sporting Lisabona a invins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, pe Moreirense. Golurile gazdelor au fost reuşite de Pinilla (‘9), C. Martins (’22), Viana (’65) şi Liedson (’94), pentru oaspeţi marcind A. Martins (’57).

Iată şi celelalte rezultate din etapa a 12-a: Boavista Porto – Beira-Mar 3-0, Belenenses Lisabona – Sporting Braga 1-2, Rio Ave – Nacional Madeira 4-1, Estoril-Praia – Vitoria Guimaraes 0-1, Penafiel – Academica 3-1, Maritimo Funchal – Gil Vicente 1-1, Uniao Leiria – Benfica Lisabona 1-0. Partida Vitoria Setubal – FC Porto, s-a disputat aseară. Primul loc in clasament este ocupat de Boavista Porto, cu 23 de puncte, urmată de FC Porto, Braga şi Benfica Lisabona, toate cu cite 22 de puncte. Sporting Lisabona se află pe locul cinci, cu 21 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS