17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMarius Mitu a marcat din nou

Marius Mitu a marcat din nou

Fostul mijlocaş al Universităţii Craiova, Marius Mitu, şi-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, in etapa a 14-a a campionatului belgian. Formaţia sa, SK Lierse, s-a distrat acasă cu FC Brussels, pe care a invins-o cu 5-1, ultimul gol al gazdelor fiind reuşit de Mitu (’87). Celelalte goluri au fost realizate de De Wilde (’20, ’29, ’74), Imschoot (’32), respectiv R. Culek (’88). Cu şase reuşite in campionat, Marius Mitu este cel mai bun marcator al echipei sale.

Tot in acestă rundă, Saint-Truiden a dispus cu 4-1 de Standard Liege, colega Stelei din grupa B a Cupei UEFA, in timp ce echipa lui Alin Stoica, FC Bruges, a trecut acasă de Mouscron cu scorul de 3-0.

Alte rezultate: Gent – Lokeren 3-1, Anderlecht – Westerlo 4-0, Beveren – La Louviere 0-2, Charleroi – Cercle Bruges 5-1, Oostende – Racing Genk 1-3, Mons-Bergen – Germinal Beerschot 0-1. In clasament, conduce FC Bruges, cu 38 de puncte, urmată de Anderlecht, la şapte puncte in spate. Standard este pe şapte, cu 23 de puncte, iar Lierse pe opt, cu 21 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS