13.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Nu este totul pierdut!“

„Nu este totul pierdut!“

Antrenorul Mihai Stoichita a spus ca selectionerul Armeniei, Bernard Casoni, i-a declarat dupa meciul cu Romania ca nu se astepta ca tricolorii sa joace atit de slab. „Nu sperau sa obtina un asemenea rezultat. Nici ei nu se asteptau sa jucam atit de slab. E dureros, dar asta este adevarul. Pentru ei e o mare surpriza, este ca o victorie pentru moralul lor. Inainte de meci ma intrebau daca le dam multe goluri“, a dezvaluit Stoichita.

Fostul antrenor al echipei nationale de fotbal a Armeniei considera ca rezultatul de egalitate obtinut de tricolori la Erevan reprezinta „inceputul unei ierni grele“ pentru romani. „Nu e totul pierdut, teoretic mai avem sanse de calificare, numai sa nu mai jucam asa. Este un rezultat care ne pune foarte multe probleme, dar nu ne scoate din lupta. Erau doua puncte extrem de importante“, a spus Stoichita.

Tehnicianul roman considera ca rezultatul inregistrat de tricolori la Erevan reprezinta un accident. „Este o zi neagra. Au fost multi jucatori lipsa, desi toti ar trebui sa fie la nivelul lor pentru ca toti sint profesionisti. Toti sint platiti pentru treaba asta si cind intra pe teren ar trebui sa manince iarba“, a opinat Stoichita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS