15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportRazvan Sabau, in turul doi la Homestead

Razvan Sabau, in turul doi la Homestead

Jucatorul roman de tenis Razvan Sabau s-a calificat in turul secund al challangerului de la Homestead, care este dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari. In runda inaugurala, Sabau l-a invins, cu scorul de 7-6 (7/5), 6-3, pe americanul Amer Delic. Tenismanul roman va juca in faza urmatoare a competitiei cu sirbul Janko Tipsarevici, cap de serie numarul 3, care a trecut in primul tur, cu scorul de 7-6 (7/4), 6-3, de britanicul Jamie Delgado.

La turneul de tenis de la Santiago de Chile, care este dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de dolari, perechea alcatuita din romanii Victor Ionita si Gabriel Moraru s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu. Ionita si Moraru au invins in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 7-5, cuplul brazilian Andre Sa / Flavio Saretta, cap de serie numarul unu. In faza urmatoare a competitiei, Ionita si Moraru vor juca cu perechea argentiniana Brian Dabul / Damian Patriarca, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de cuplul chilian Phillip Harboe / Felipe Parada, beneficiar al unui wild-card.

La Roma, in turneul de 10.000 de dolari desfasurat la Reale Circolo Canottieri Tevere Remo, Liana Balaci, cap de serie nr. 2, a invins-o in primul tur pe italianca Alessandra Di Batte, cu scorul de 7-5, 6-1. La dublu, in primul tur, italiencele Astrid Besser si Alice Canepa au trecut, cu 6-2, 6-0, de perechea lituaniano-romana Aurelija Miseviciute / Nicoleta Negru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS