14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Pandurii“ au avut viata grea la Matasari

„Pandurii“ au avut viata grea la Matasari

Pandurii a avut nevoie de prelungiri in fata divizionarei C Minerul Matasari pentru a se califica in saisprezecimile Cupei Romaniei. Golul care aduce o echipa de prima liga pe „Municipalul“ din Tirgu Jiu a fost marcat de Radoi, dintr-un penalti acordat usor de catre „centralul“ Vasile Lungu. Sub privirile presedintelui Marin Condescu, aflat pe dealul din apropierea terenului, divizionarii B au jucat fara orizont si fara ambitie, gindindu-se probabil ca este suficient sa intre pe teren pentru a cistiga. „Minerii“ au evoluat cu determinare, de multe ori la limita regulamentului, fapt ce i-a nemultumit pe jucatorii adversi, dar si pe oficialii de la Tirgu Jiu.

In reprizele de prelungiri, Lapadat a fost eroul negativ al intilnirii, ratind desprinderea in doua rinduri. „Minerii“ au incercat sa traga cit mai mult de timp, insa arbitrul Lungu nu le-a acordat sansa loteriei penaltiurilor, dictind, in minutul 115, lovitura de pedeapsa pentru „panduri“, transformata de Radoi, fapt care a declansat furia antrenorului Trifu: „Rusine sa va fie! Asta este tilharie la drumul mare. Am avut doua lovituri de la 11 m si nu ne-au fost date“.

In acest meci, I. Stefan si Scarlat si-au ispasit etapele de suspendare „obtinute“ dupa meciul cu Petrolul si vor putea evolua simbata, cu Inter Pitesti. Totodata, Comisia de disciplina l-a iertat pe Emil Sandoi, observatorul partidei cu ploiestenii mentionind in foaie ca tehnicianul oltean a intrat pe teren doar ca sa „calmeze spiritele“.

Pandurii Tirgu Jiu a inaugurat cu ocazia acestui joc noul echipament in culorile clubului, alb-albastru, renuntind la cel de rezerva, rosu. Divizionara B din Tirgu Jiu are tricourile personalizate cu numele fiecarui jucator inscriptionat pe spate. Pandurii este printre putinele echipe din Divizia B si chiar din prima liga care are tricouri personalizate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS