15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Sintem lipsiti de sansa la Caracal!“

„Sintem lipsiti de sansa la Caracal!“

– Felicitari! In sfirsit, ai spart gheata si ai marcat doua goluri, ceea ce nu s-a intimplat pina acum…

– Multumesc, dar trebuie sa va corectez. Am spart gheata in prima etapa, cu International Pitesti, atunci cind am marcat unul dintre cele doua goluri ale noastre.

– Cum caracterizezi acest inceput modest de campionat?

– Lipsa de sansa. La meciurile de acasa se pare ca avem mai mari probleme decit la cele din deplasare, adica mai multe ghinioane. Si nu stiu de ce. Ar trebui sa vorbim insa si de unele erori de arbitraj, deoarece ni s-au refuzat multe penaltiuri. Opinez ca toate celelalte echipe au fost favorizate in meciurile de acasa.

– Totusi, lipsa voastra de concentrare in fazele de finalizare si-a spus cuvintul in citeva partide.

– Nu cred… Eu zic ca toti

ne-am concentrat, dar nu pot nici acum sa-mi dau seama ce s-a intimplat.

– Cum a fost la Motru? Ai marcat in ultimul minut,1-2, apoi in prelungiri FC Caracal a fost egalata!

– A fost vorba tot de noroc, dar probabil a fost vorba si de lipsa de maturitate a noastra. Daca la scorul de 1-2 tineam mingea, o pasam, nu se mai intimpla ca echipa gazda sa egaleze in prelungiri.

– FC Caracal are doi atacanti cu nume, Piturca si Orac. Ne-am fi asteptat la mai mult de la ei, adica la mai multe goluri!

– Dar credeti ca numai noi doi jucam? Am auzit si eu asta. Din cele cinci goluri inscrise de FC Caracal, patru le-am marcat noi. V-as sugera sa urmariti cu atentie un meci al nostru si sa vedeti cite mingi avem noi intr-un meci?! Este foarte greu sa reusim singuri, intelegeti? Daca nu ai mijlocasi de valoare, ca atacant nu poti face totul. Nu vreau acum sa intelegeti ca n-am avea mijlocasi buni, ci vreau sa subliniez ca FC Caracal are o echipa tinara. Exista jucatori destul de buni si cred ca in viitor – daca vom cistiga unul sau doua meciuri – nu vom mai avea probleme. Asta presupune sa avem incredere in noi. Chiar acest inceput prost de sezon se explica prin tineretea echipei noastre. De ce? Ne-am speriat, nu mai aveam incredere in noi.

– Asta-vara se vorbea chiar de promovare…

– Asa este, eu am crezut foarte mult in asta. Nu neaparat in promovare, deoarece, sa fim realisti, nu putem noi sa ne batem, de exemplu, cu Petrolul. Dar sa fim insa cit mai sus. N-a fost sa fie, deocamdata, asa. Sa speram acum ca vom cistiga urmatoarele meciuri. Repet, echipa este tinara, cu jucatori buni, dar ne lipsesc citiva cu experienta. Ar fi senzational sa avem doi jucatori cu experienta!

– FC Caracal joaca in etapa urmatoare cu Inter Gaz Bucuresti. Batem, in sfirsit?

– Sa dea Dumnezeu, asta speram, dar meciul este foarte greu. Inter Gaz este una dintre echipele care chiar au bani in Divizia B, iar acum au, ca si noi, foame de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS