14.5 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbiul suferintei pe „Santiago Bernabeu“

Derbiul suferintei pe „Santiago Bernabeu“

In cea mai importanta competitie intercluburi, Liga Campionilor, se disputa astazi etapa a doua. In joc vor intra si patru internationali romani, al cincilea, Cristi Chivu, chiar daca si-a reluat antrenamentele, fiind inca in refacere dupa o mai veche accidentare.

Dupa ce a cistigat la „masa verde“ disputa de pe „Olimpico“ cu AS Roma, Dinamo Kiev, cu Ghioane si Cernat printre protagonisti, va intilni revelatia Bayer Leverkusen, echipa care a aplicat o corectie serioasa „galacticilor“ runda trecuta, germanii invingind cu 3-0 pe Real. In schimb, Ajaxul lui Lobont si Mitea se va deplasa la München, pentru o confrunatare de zile mari cu faimoasa Bayern.

O alta disputa care atrage atentia este cea de pe „Loius II“, dintre finalista editiei trecute, AS Monaco, si Deportivo, in sezonul trecut monegascii reusind scorul competitiei cu spaniolii, 8-3.

In acesta etapa ar mai fi de consemnat disputa dintre Real Madrid si Roma, doua mari echipe aflate in suferinta. „Galacticii“ nu se regasesc, au mai pierdut un meci in campionat, 1-2 cu Athletic Bilbao, iar noul antrenor, Garcia Remon, nu pare a mai avea prea multe zile pe banca Realului. Este posibila revenirea lui Zidane, accidentat in jocul de la Leverkusen, in schimb este incert Bekcham, care acuza o raceala.

Nici romanii nu stau mai bine, tehnicianul Rudi Völler renuntind la conducerea echipei, dupa infringerea, 1-3, in fata Bolognei. Formatia a fost preluata, momentan, de secundul Ezio Sella, iar in carti pentru postul de tehnician se afla Luigi Del Neri si Serse Cosmi.

In runda a doua, doar Juventus pare a avea cel mai usor meci, jucind acasa cu israelienii de la Maccabi Tel-Aviv, dar Fabio Capello are trei jucatori de baza incerti: Nedved, Cannavaro si Trezeguet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS