18.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie pentru speranta

Victorie pentru speranta

Intr-o partida considerata a „adevarului“, Pandurii si Petrolul Ploiesti trebuie sa demonstreze pe teren daca merita sa aspire la scena primului esalon fotbalistic. Pentru oaspeti nu ar fi o noutate, ci doar o stare de normalitate, avind in vedere palmaresul. Pentru echipa lui Sandoi ar fi o premiera prezenta in Divizia A, nu si pentru jumatate dintre componentii gruparii din Tirgu Jiu. Acestia trebuie sa demonstreze ca locul lor este in prim-planul fotbalului romanesc si nu in umbra primei divizii. Pentru ei, dar si pentru iubitorii fotbalului din Gorj, trebuie sa creada in victoria care le da dreptul la speranta.

Insinuarile ca petrolistii au aranjat jocurile din deplasare sau de acasa nu mai conteaza. Cu toate ca acest campionat este abia la inceput, pentru tirgujieni nu exista decit varianta celor trei puncte. Daca nu le obtin, obiectivul este compromis. Poate conducerea „pandurilor“ nu tine neaparat ca echipa sa promoveze. Dar jucatorii? Derbiul cu Petrolul ne va arata stadiul la care a ajuns echipa in prezent.

Antrenorul Emil Sandoi nu-i poate folosi pe Nica, Mihai Nicolae si Lecoviste, toti accidentati iar Pindaru si Cristea au fost cedati la satelitul EMC Rovinari.

„Ne vom juca sansele in continuare doar pe dreptunghiul verde“, a dat inca odata asigurari vicepresedintele formatiei Pandurii, Viorel Temelescu. Vicepresedintele gorjenilor este convins ca, la Tirgu Jiu, Petrolul va disputa, practic, primul meci in deplasare din acest sezon: „Teoretic au mai fost programati in doua meciuri dar… Petrolul trebuie sa se mobilizeze pentru prima data in acest campionat.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS