22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock a parasit cantonamentul

Njock a parasit cantonamentul

A refuzat sa joace intr-un meci amical motivind ca-i este frig, nu s-a prezentat la pregatiri trei luni de zile pretextind ca nu are viza, cind, de fapt, era in probe la formatii din strainatate, iar acum a plecat din cantonament deoarece nu-si primise banii pentru perioada cind nu a fost la echipa. Intr-adevar, este vorba despre Jeremy Njock, camerunezul a carui nesimtire este suportata cu nonsalanta de conducatorii Universitatii, care nu au indraznit nici macar sa-l amendeze.

Joi seara, Njock s-a suparat ca a luat decit 13.000 din cei 25.000 de dolari pe care ii avea de primit din rata de contract si l-a informat pe Mircea Rednic ca va pleca din cantonament. „M-a anuntat ca nu este suta la suta cu gindul la meci, pentru ca nu si-a luat banii. Nu stiu daca va juca in meciul cu FCM Bacau. Au fost si alti jucatori care nu si-au luat banii, dar au respectat programul. E vorba de respect fata de antrenor, colegi si suporteri“, a spus antrenorul Universitatii, nemultumit de atitudinea lui Njock, dar si de faptul ca jucatorii s-au plins ca nu li s-au platit banii din contracte, in loc sa se concentreze la meciul cu Bacaul.

„Acestia sint jucatorii romani din ziua de astazi. Urmaresc interesul personal si se gindesc mai putin la suporteri sau la culorile clubului“, a adaugat „Puriul“.

Ieri dimineata, toti jucatorii

si-au primit majoritatea sumelor din contracte, iar Njock, dupa o intilnire cu Dinel Staicu, s-a hotarit sa se intoarca la echipa si este in lot pentru jocul de astazi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS