14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInvingeti si veti fi platiti!

Invingeti si veti fi platiti!

Universitatea nu mai este ce a fost in returul editiei trecute, iar situatia actuala din clasament – locul 14, retrogradabil – ne scuteste de comentarii suplimentare privind importanta meciului de asta-seara, oltenii avind contabilizata pina acum doar o victorie din sase partide. Mircea Rednic a antrenat si pe FCM Bacau si a urmarit „live“ evolutia moldovenilor in ultimul lor meci oficial, 0-2 cu Dinamo. El este dezamagit, printre altele, si de decizia comisiei de disciplina in privinta celor petrecute in Cotroceni, asa incit astazi este obligat sa gaseasca o solutie miraculoasa pentru ca Stiinta sa bifeze a doua victorie. Orice alt rezultat ar produce in Banie alte seisme…

FCM Bacau vine pe „Ion Oblemenco“ dupa un rezultat negativ acasa, suporterii moldoveni manifestindu-si nemultumirea pentru acest 0-2 cu „ciinii rosii“. Presedintele excutiv al FCM Bacau, Chivorchian, a declarat in exclusivitate pentru GdS: „Este un joc in care noi ne dorim toate cele trei puncte. Stim ca si Universitatea vrea acelasi lucru, dar cel mai bun sa cistige… Important este ca acest meci sa multumeasca publicul din Craiova, suporterii din Banie fiind buni cunoscatori ai fotbalului. FCM Bacau vine la Craiova dupa un esec surprinzator in partida de acasa cu Dinamo, dar speram sa ne revenim dupa acest soc“.

FCM Bacau a plecat de joi din orasul lui Bacovia, a innoptat la Pitesti, iar de ieri se afla in Banie. Nu a facut deplasarea fundasul Apostol, care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene. Are drept de joc R. Ciobanu, care si-a ispasit suspendarea in partida cu Dinamo.

Oltenii? Dupa suspendarea din meciul cu FC National, reintra Plesan, cel care a avut parte zilele trecute de o mediatizare aparte, ca asa-i la Craiova: nici o zi fara un mic scandal. Chiar daca unele incertitudini inca mai bintuie pe Unirii 86, echipa a avut totusi parte de liniste, iar o victorie cu Bacaul ar putea aduce nu numai trei puncte extrem de pretioase in acest moment critic, dar si ceva verzisori… Va fi FCM Bacau a doua victima a „leisorilor“ lui Rednic? Daca jucatorii vor evolua asa cum au facut-o in repriza a doua a meciului cu CFR Cluj, cind adrenalina olteneasca a invins-o pe cea ardeleana, atunci va fi vai de moldoveni. Daca nu, va fi vai de olteni!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS