12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLignitul a suferit primul esec al sezonului

Lignitul a suferit primul esec al sezonului

HC Lignitul nu a reusit sa repete jocul bun din prima etapa si a pierdut, in deplasare, in fata Uztelului Ploiesti la o diferenta de sase goluri, scor 29-35 (15-21). „Am jucat slab, incepind cu portarul si terminind cu ultimul jucator de cimp. Am fost prea motivati si a iesit invers. Puteam cistiga cel putin un punct“, sustine antrenorul Liviu Andries.

Gorjenii au inceput bine jocul si au condus la patru goluri in minutul opt, 6-2. Ploiestenii au reusit sa egaleze prima data in minutul 17, 8-8 si au profitat de caderea adversarilor pe finalul primei reprize, distantindu-se la sase goluri, 21-15. La reluare, gazdele

s-au distantat la noua goluri in minutul 37, 26-17 dupa care tirgujienii au recuperat pina la doua goluri diferenta. La scorul de 28-26, Lignitul se afla in superioritate numerica, dar a ratat prin Filip sansa de a se apropia la un gol de Uztel. Interul tirgujienilor s-a grabit cu o aruncare si a irosit o lovitura de la 7 metri.

Extremele si portarii au reprezentat, de asemenea, punctele slabe ale formatiei lui Andries. Albici si Bichir au reusit sa pareze doar noua mingi, in cele 60 de minute, si trei lovituri de la 7 metri.

Daca extremele ploiestene au reusit 14 goluri, cele oltene au punctat doar de trei ori din 11 sanse. Miine, HC Lignitul intilneste, in Sala Sporturilor din Tirgu Jiu, de la ora 17.00, campioana HCM Constanta. „Sper ca ne motiveaza faptul ca jucam cu campioana si vom face un joc bun sa multumim publicul spectator“, a precizat Andries.

Ciprian Alesu a primit cartea verde din Franta si va debuta in meciul cu constantenii. El nu este pregatit suta la suta si va intra numai in anumite momente ale jocului. In campionatul precedent, gorjenii condusi de Liviu Andries au invins la mare lupta, 31-29, la Tirgu Jiu, pe HCM Constanta, care a si cistigat titlul national.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS