12.8 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Echipa a jucat bine 60-70 de minute“

„Echipa a jucat bine 60-70 de minute“

– Sperati sa cistigati la „masa verde“ meciul cu FC National?

– Eu speram sa cistigam pe teren, dar… Dupa cum am fost arbitrati in acest inceput de campionat, nu vad ce sanse am avea sa cistigam la „masa verde“, desi regulamentul este in favoarea noastra. Oricum, nu e treaba mea sa ma ocup de astfel de probleme.

– Ati afirmat ca echipa a facut cel mai bun meci de la inceputul campionatului…

– Imi mentin parerea, dupa ce am jucat foarte bine o repriza cu CFR Cluj, la National am evoluat bine 60-70 de minute. Sper sa ajungem cit mai repede sa mentinem acelasi ritm pe intreaga durata a meciurilor.

– Am pierdut totusi…

– Sigur, infringerea nu ma poate multumi sub nici un chip, dar trebuie sa tinem cont de circumstantele care au fost. Am reusit in mare masura sa-i mobilizez pe jucatori, sa-i conectez la importanta jocului dupa o saptamina de nebunie, dar a fost foarte greu si pentru ei. Nu am putut alinia cea mai buna formula. Nu stiu ce s-a intimplat, dar cind am revenit la echipa am gasit patru accidentati si cind plecasem era doar Bastina indisponibil. De asemenea, Daouda a jucat intr-un picior. Au fost si citeva decizii ale arbitrului in defavoarea noastra, am mai si ratat. Ruby putea marca la 0-1, dar asta este. Sint multumit de randamentul lui si cred ca ii trebuie un gol ca sa se descatuseze.

– Sinteti dezamagit de Hoban?

– S-a vazut ca nu a facut fata presiunii. Dupa ce a inceput destul de bine, a gresit o pasa, iar tribuna a inceput sa murmure de fiecare data cind era mingea la el si s-a cam pierdut. Eu i-am dat o sansa, dar nu a valorificat-o. Pai, pe mine dupa ce m-a bagat prima data Lucescu in echipa la Corvinul n-am mai lasat pe altul sa-mi ia locul. Vor avea si altii sansa de a arata ce pot, Claudiu Tudor, Stoianof s.a. Voi miza din ce in ce mai mult pe tineri. Asta nu inseamna ca nu avem nevoie de cei cu experienta.

– Ce sa asteptam de la meciul cu Bacaul?

– Normal ca noi vrem sa cistigam. Vor reveni Murgan, Plesan si sper ca si Bastina. Eugen este un jucator pe care eu ma bazam, dar a fost urmarit de ghinion, fiind accidentat pina acum. El poate da o mina de ajutor defensivei, dar in acelasi timp le va oferi mai multa libertate in joc lui Plesan si Bundea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS