12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCamacho a demisionat

Camacho a demisionat

Dupa un final de sezon catastrofal in care nu a reusit sa cistige nici un trofeu, Real Madrid este din nou in impas. Desi a fost adus antrenor nou, Jose Antonio Camacho, iar colectia de vedete a echipei a fost imbogatita cu englezul Michael Owen, madrilenii nu se regasesc. „Galacticii“ au fost umiliti in prima etapa din Liga Campionilor, 0-3 la Leverkusen, iar simbata, in runda a treia din Primera Division, a pierdut in fata lui Espanyol Barcelona, 0-1.

Aceste insuccese l-au facut pe Camacho sa-si prezinte simbata demisia, lucru confirmat si de Florentino Perez, presedintele Realului, insa o decizie finala urma sa se ia aseara, dupa o intilnire programata pe arena „Santiago Bernabeu“, boss-ul adrilenilor rugindu-l pe antrenorul spaniol sa mediteze asupra deciziei sale inainte de reuniunea de aseara. Dupa discutii, conducatorii madrileni i-au aprobat demisia tehnicianului spaniol.

Dupa meciul cu Espanyol, inceput fara Beckham si Raul, Jose Camacho a afirmat ca noii jucatori au adus o imagine proaspata echipei. In partida cu catalanii, Zidane si Figo nu au jucat, Ronaldo a ratat un penalti, iar Samuel si Salgado au fost eliminati.

Jose Antonio Camacho va fi inlocuit, temporar, de Mariano Garcia Remon.

Rezultatele etapei

In runda a treia din Primera Division s-au inregistrat rezultatele: Athletic Bilbao – Deportivo La Coruna 1-2 (Iraloa ’55 / Pandiani ’56, Luque ’90), Atletico Madrid – FC Barcelona 1-1 (Torres ’50 / Van Bronckhorst ’23), Numancia – Getafe 1-0 (Pineda ‘6), Santander – Villareal 1-1 (Juanma ’90 / S. Anderson ’59), Mallorca – Malaga 1-2 (Delibasic ’71 / Edgar ’23, Wanchope ’81), Zaragoza – Albacete 4-3 (Javi Moreno ‘2, ’53, Savio ’58, Villa ’70 / Pacheco ’32, Redondo ’41, Castro ’89), Sevilla – Levante 3-0 (Renato ’20, Julio Baptista ’47, ’53)

Espanyol – Real Madrid 1-0 (Maxi Rodriguez ’42), Osasuna – Betis 3-2 (Aloisi ’54, Melli 72-autogol, Milosevic ’82 / Melli ’34, Edu ’64), Valencia – Real Sociedad 3-1 (Di Vaio ’37, ’51, Mista ’73 / Arteta ’81-p).

In Primera Division, dupa trei etape, lider este Espanyol, cu sapte puncte, la fel ca si Atletico Madrid, Barcelona, Osasuna, Real Zaragoza si Valencia, despartite de golaveraj. Pe locul sapte se afla FC Sevilla, cu sase puncte, prima jumatate a clasamentului fiind completata de Real Madrid, sase puncte, Numancia si Deportivo La Coruna, ambele cu patru puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS