14.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMoldovan, Trica si Codrea au inscris

Moldovan, Trica si Codrea au inscris

Elvetia. In etapa a 8-a a campionatului Elvetiei, atacantul roman Viorel Moldovan a marcat un gol pentru Servette Geneva, in partida terminata la egalitate, scor 1-1, in fata formatiei Schaffhausen. Moldovan, care a evoluat pe toata durata partidei, a deschis scorul in minutul 65.

Tot in prima liga elvetiana, jucatorii Adrian Ilie si Mihai Tararache au fost titulari la FC Zürich in meciul pierdut pe teren propriu, cu scorul de 2-3, in fata formatiei Young Boys Berna. Tararache si Ilie au primit cite un cartonas galben, in minutele 50, respectiv 54. Adrian Ilie a fost inlocuit, in minutul 82, cu Abdi.

Bulgaria. Fostul mijlocas al Universitatii Craiova, Eugen Trica, a marcat un gol in partida pe care actuala sa echipa, Litex Loveci, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, simbata, pe teren propriu, in fata formatiei Slavia Sofia, in etapa a cincea a campionatului Bulgariei. Trica a marcat in minutul 29.

Italia. In prima etapa a ligii secunde din campionatul Italiei, mijlocasul Paul Codrea a marcat un gol in partida pe care echipa sa, AC Torino, a cistigat-o pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata formatiei Hellas Verona. Codrea a inscris in minutul 39.

Ungaria. Jucatorul Marius Sasu a fost titular in partida pe care formatia sa, Ferencvaros, a pierdut-o in deplasare, cu scorul de 1-2, in fata echipei Kaposvar, in etapa a cincea a campionatului Ungariei. Sasu a fost inlocuit in minutul 54, cu Bajevski.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS